Banenmarkt

Maak kans op een
GRATIS rijinstructeur opleiding!

Wil jij rijinstructeur worden en wil je graag kennismaken met onze opleiding en met rijscholen die op zoek zijn naar nieuwe rijinstructeurs?

Kom dan naar de Banenmarkt op zaterdag 30 oktober! Bovendien maak je kans op het winnen van een gratis rijinstructeur opleiding!

Wil jij rijinstructeur worden?

Kom 30 oktober naar onze Banenmarkt in Aalsmeer

Wij openen zaterdag 30 oktober onze deuren om een kijkje in de keuken te geven bij de opleiding voor rijinstructeur. We laten je graag zien wat het inhoudt om rijinstructeur te zijn/worden, hoe de lessen eruitzien en we laten je plaatsnemen op de plek van de instructeur. Er staat ook een vrachtauto, een bus, een tractor en een motor klaar!

Datum: Zaterdag 30 oktober 2021
Tijd:
 10.00 – 14.00 uur
Locatie: Turfstekerstraat 63, te Aalsmeer

Er zijn rijscholen uit heel Nederland aanwezig die jou zoeken dus ga met ze in gesprek en kijk wat de rijschoolwereld te bieden heeft.

O.a. deze rijscholen zijn aanwezig: ANWB Rijopleiding, Van Sprang & Tempo, Alblas verkeersschool, Into traffic, Verkeersschool Tempo, Rijschool Loef, WOLF rijbewijsshop, Verkeersschool Veronica en nog veel meer!!

Schrijf je nu in!

Schrijf je in en begin jouw toekomst als rijinstructeur! Doe een testrit en ontvang informatie van rijscholen en over de opleiding. Schrijf je in en neem je gezin gezellig mee!

Zodra je inschrijving binnen is, ontvang je een bevestiging met alle details voor de dag.