Broers lopen tegen de lamp bij wisseltruc tijdens examen - Jongepier Verkeersopleidingen

Broers lopen tegen de lamp bij wisseltruc tijdens examen

Broers lopen tegen de lamp bij wisseltruc tijdens examen

Twee broers uit Almere kregen een boete van in totaal duizend euro voor een wisseltruc tijdens het examen. De oplettende examinator had het door en meldde dit bij de politie.

rijbewijs

De 22-jarige broers, die sprekend op elkaar lijken, pasten hun wisseltruc toe tijdens het examen. Volgens hun instructeur was de ene wel klaar voor het examen en de ander niet. Tijdens het examen twijfelde de rijinstructeur aan de identiteit van de man achter het stuur omdat die te goed reed. De instructeur meldde na afloop zijn vermoedens bij de politie en onderzoek wees uit dat de telefoon van de verdachte tijdens het examen in de buurt was van de examenlocatie in Emmeloord, terwijl hij vertelde dat hij in Hilversum was. In chatberichten tussen de broers werd bovendien uitgebreid gesproken over het plan. Daarnaast bleek na vergelijking de handtekening ook niet te kloppen.

De 22-jarige Almeerder wordt ervan beschuldigd dat hij met zijn actie de veiligheid van vele weggebruikers in gevaar heeft gebracht. Zijn broer kon zo immers beschikken over een rijbewijs terwijl hij nog niet de rijvaardigheid had om examen te doen.

 

https://www.rij-instructie.nl/nieuws/actueel/23119/broers-lopen-tegen-de-lamp-bij-wisseltructijdens-examen

Deel dit blog op social media

.....

Vakantiesluiting!

 

Van zaterdag 15 februari 2020 tot maandag 24 februari 2020 zijn wij even bijtanken en gesloten i.v.m. de voorjaarsvakantie. Heeft u vragen stuur dan een mail naar info@jongepier.nl en u krijgt binnen 24 uur bericht.

 

Met vriendelijke groet,

Team Jongepier Verkeersopleidingen

 

 

Ontworpen en ontwikkeld in WordPress door Internetbureau Jun-E-Jay