Code 95 niet op orde? Dan wordt de truck onverbiddellijk aan de kant gezet!! - Jongepier Verkeersopleidingen

Code 95 niet op orde? Dan wordt de truck onverbiddellijk aan de kant gezet!!

Code 95 niet op orde? Dan wordt de truck onverbiddellijk aan de kant gezet!!

“Dat chauffeurs nu in de problemen komen, hebben ze grotendeels aan zichzelf te wijten. Het is al jaren bekend dat deze datum er aan zat te komen. Maar veel rijders hebben het voor zich uitgeschoven en denken dat het niet zo’n vaart loopt en er toch niet gehandhaafd wordt. Maar dan rekenen ze buiten de waard. Wij gaan streng controleren en kennen geen pardon.”

Nascholing code 95

Dit zegt Lianne Sleutjes van de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) in het vakblad voor de transportwereld TTM. Ze zegt hiermee in feite hetzelfde als Ruud Rutten, voorzitter van brancheorganisatie FAM onlangs op rij-instructie.nl: chauffeurs die hun Code 95 nog niet in orde hebben , mogen zich dit vooral zelf aanrekenen. Chauffeurs die na de deadline begin september hun zaken niet op orde hebben, worden bij een controle onverbiddelijk aan de kant gezet.
Rutten zei op Rij-instructie ook dat er op zaterdag bij de reguliere opleiders momenteel geen enkele plek meer is. Chauffeurs die zich nu aanmelden, zijn nog niet te laat (maar de tijd tikt door), maar moeten wel haast maken én zijn aangewezen op  bijscholing door de week.

Wij hebben nog enkele plaatsen!! kijk op: https://jongepier.nl/nascholing-code-95/

 

https://www.rij-instructie.nl/nieuws/actueel/23057/code-95-niet-op-orde-dan-wordt-de-truck-onverbiddellijk-aan-de-kant-gezet-

Deel dit blog op social media

.....

Vakantiesluiting!

 

Van zaterdag 15 februari 2020 tot maandag 24 februari 2020 zijn wij even bijtanken en gesloten i.v.m. de voorjaarsvakantie. Heeft u vragen stuur dan een mail naar info@jongepier.nl en u krijgt binnen 24 uur bericht.

 

Met vriendelijke groet,

Team Jongepier Verkeersopleidingen

 

 

Ontworpen en ontwikkeld in WordPress door Internetbureau Jun-E-Jay