Cursus RIJSCHOOL MARKETING - Jongepier Verkeersopleidingen

Cursus RIJSCHOOL MARKETING

Cursus RIJSCHOOL MARKETING

Heeft u behoefte aan meer leerlingen en kennis op het gebied van marketing?

Tijdens de cursus “rijschool marketing”, leert u alles over het opzetten van een marketingplan, strategisch marketingbeleid, onderscheidend vermogen creëren en ondernemen met een gezond prijsbeleid. Tijdens de cursusdag besteed de docent veel aandacht aan (doelgroep)analyse, consumentengedrag, koopsignalen, prijsbepaling, marketingstrategieën en het meetbaar maken van resultaten. Daarnaast leert u de meest effectieve (online)marketing methodes aan, om nieuwe leerlingen aan te trekken.

Tijdens deze interactieve cursus krijgt u de kans om met collega-ondernemers te brainstormen en er komen veel praktijkvoorbeelden aan de orde.

Wilt u meer kennis opdoen en samen met collega ondernemers deze cursus bijwonen? Meld u aan voor de cursus “rijschool marketing” op 5 april 2016, te Aalsmeer.

Kosten € 119,00 inclusief lunch.

Deel dit blog op social media

.....

Vakantiesluiting!

 

Van zaterdag 15 februari 2020 tot maandag 24 februari 2020 zijn wij even bijtanken en gesloten i.v.m. de voorjaarsvakantie. Heeft u vragen stuur dan een mail naar info@jongepier.nl en u krijgt binnen 24 uur bericht.

 

Met vriendelijke groet,

Team Jongepier Verkeersopleidingen

 

 

Ontworpen en ontwikkeld in WordPress door Internetbureau Jun-E-Jay