Grote opleiders dringend op zoek naar rijinstructeurs - Jongepier Verkeersopleidingen

Grote opleiders dringend op zoek naar rijinstructeurs

Grote opleiders dringend op zoek naar rijinstructeurs

De grote opleiders die CCV-opleidingen aanbieden komen ernstig ‘handjes’ tekort en doen daarom een dringende oproep aan rijschoolhouders die kunnen helpen. Vooral professionals die thuis zijn in de grote rijbewijzen en in Code 95 opleidingen zijn erg moeilijk te vinden “Er zijn rijscholen en rijinstructeurs die ondanks de drukte niet vol zitten en die bieden wij volop kansen bij ons”, zegt Ruud Rutten, voorzitter van de FAM.

De nood is hoog, zeer hoog zelfs. En er worden door de grote opleiders weliswaar instructeurs opgeleid, maar die trajecten nemen veel tijd in beslag en bieden daarom nog onvoldoende soelaas. “Nieuwe instructeurs moeten eerst het hele B traject doorlopen en vervolgens nog een keer C-CE opgeleid worden. En dan hebben we het nog niet over ervaring opdoen”, licht Rutten toe.

Kansen
Volgens hem bieden de grote opleiders rijinstructeurs die alleen B-bevoegd zijn volop kansen. Rutten: “Je bent in het huidige overvolle wereldje met alleen B vrij kwetsbaar en beperkt. Wij denken dan: is het dan niet fijn om je te bekwamen in het grote werk. Mogelijk is dit goed te combineren met je eigen onderneming. Maar ook geldt: Wat is er mis met een goede boterham verdienen in loondienst?”

Bron: Rijinstructie.nl

https://www.rij-instructie.nl/nieuws/actueel/23740/grote-opleiders-dringend-op-zoek-naar-medewerkers

Deel dit blog op social media

.....

 

 

 

                       Vanaf maandag 6 juli 2020 is ons nieuwe adres:

                      Turfstekerstraat 63, 2e verdieping te Aalsmeer!!!

Met vriendelijke groet,

Team Jongepier Verkeersopleidingen