Rijinstructeur worden
of je verder specialiseren?
Meld je dan vandaag nog aan bij Jongepier!
Lees meer over de rijinstructeur auto opleiding

Nieuwe STAP aanvraagronde is 01-05-2023!!

Start jouw studie met €1.000,- subsidie!

Vanaf 1 mei 2023 om 10:00 uur, kun je weer het STAP-budget bij het UWV aanvragen van maximaal € 1.000,- per jaar voor een opleiding. Je kunt deze subsidie gebruiken om jezelf verder te ontwikkelen en jouw positie op de arbeidsmarkt te versterken.

Dagen
Uren
Min.
Sec.

Ben je op zoek naar de expert in rijinstructeurs opleidingen?

Wij bieden een groot aantal opleidingen, waarmee je een vaardige en zelfstandige rijinstructeur wordt voor personenauto, motor, vrachtauto en nog veel meer.

Heb je vragen of wil je je inschrijven voor een opleiding?
Dan helpen wij je graag verder via het contactformulier, per e-mail of telefoonnummer.

Meest gekozen opleidingen

Video afspelen

Een rijinstructeursopleiding volgen bij Jongepier? Siem Jongepier verteld je hier graag meer over!

Volg ons voor nieuws en updates op

Waarom kiezen voor Jongepier?

Jongepier biedt je de mogelijkheid om te studeren zoals jij dat wilt.

Studeren met een unieke leermethode​

Bij Jongepier werken we met een unieke leermethode. Wij begrijpen dat je als potentiële rijinstructeur een druk leven hebt en dat je behoefte hebt aan flexibel studeren, maar ook aan een beetje houvast. Met een combinatie van klassikale bijeenkomsten en e-learning kun je studeren waar en wanneer het jou uitkomt. Onze klassikale bijeenkomsten vinden plaats buiten de spitsuren, zodat je niet onnodig in de file staat. Door deze unieke manier van opleiden en ons up-to-date lesmateriaal gingen al meer dan 10.000 rijinstructeurs je voor met het behalen van hun WRM-certificaat B.

Jarenlange ervaring voor de beste prijs​

Het team van Jongepier verzorgt rijinstructeurs opleidingen sinds 1981 en is ruim 40 jaar een begrip in de rijschoolbranche. We zijn inmiddels uitgegroeid tot dé opleider met de hoogste kwaliteit opleidingen binnen de rijschoolbranche in Nederland. Wij weten wat ervoor nodig is om rijinstructeur te zijn en op welke manier wij jou optimaal kunnen opleiden tot zelfstandig rijinstructeur. We vragen een vast tarief voor onze opleidingen, waardoor je niet voor verrassingen komt te staan wanneer je een opleiding bij ons volgt. Profiteer dus snel van onze jarenlange ervaring en kleine klassen en schrijf je in voor de opleiding tot rijinstructeur!
5 sterren

Opleidingen op het hoogste niveau​

Kwaliteit staat bij Jongepier op de eerste plaats. Wij hebben dan ook als missie om het beste opleidingsinstituut te zijn in de rijschoolbranche. Actief bijdragen aan veiliger verkeer is ons dagelijks streven en we vinden het essentieel dat we onze rijinstructeurs opleiden op het hoogste niveau. De kwaliteit van onze rijinstructeuropleidingen wordt daarom continu getoetst en bewaakt en ons slagingspercentage is hoog. Door onze altijd up-to-date, vooruitstrevende en innovatieve lesmethodes zijn wij een van de meest gevraagde opleidingsinstituten van Nederland!

Vraag nu gratis onze studiegids aan. Hierin staat alles wat je moet weten om aan de slag te gaan als rijinstructeur

Nieuws

Al het nieuws van Rijinstructeur by Jongepier

Volg ons voor meer nieuws en updates op

Voor vragen kun je ons altijd bellen of mailen naar