Nationale Verkeerstest zoekt verkeersexperts - Jongepier Verkeersopleidingen

Nationale Verkeerstest zoekt verkeersexperts

Nationale Verkeerstest zoekt verkeersexperts

RTL 5 is op zoek naar verkeersexperts voor het nieuwe tv-programma de Nationale Verkeerstest. In dit programma wordt de kennis over het verkeer getest. In de studio strijden vijf groepen mensen om de titel ‘grootste kenners van het verkeer’, onder wie een groep die dagelijks beroepsmatig in het verkeer te vinden is, zoals rijinstructeurs, vrachtautochauffeurs en conducteurs.

Verkeersborden-borden

In de studio komen vijf publieksvakken met daarin vijf verschillende groepen verkeersdeelnemers. Behalve de groep beroepschauffeurs (waar RTL 5 ook rijinstructeurs onder rekent), is er verder een groep fietskoeriers, senioren die al decennia een rijbewijs hebben, snelheidsduivels en mensen die wel een rijbewijs hebben, maar liever niet rijden. Ook mensen thuis kunnen meespelen en er is een aantal bekende Nederlanders ingeschakeld. Het programma wordt gepresenteerd door Yolanthe Sneijder-Cabau en Rick Brandsteder.

Opnames

Deelnemers moeten op zaterdag 24 september beschikbaar zijn, omdat het programma dan wordt opgenomen in de studio. Aanmelden kan bij RTL 5. De uitzending is op 9 november.

Bron: https://www.verkeerspro.nl/verkeerskunde/2016/08/22/nationale-verkeerstest-zoekt-verkeersexperts/

Deel dit blog op social media

.....

Vakantiesluiting!

 

Van zaterdag 15 februari 2020 tot maandag 24 februari 2020 zijn wij even bijtanken en gesloten i.v.m. de voorjaarsvakantie. Heeft u vragen stuur dan een mail naar info@jongepier.nl en u krijgt binnen 24 uur bericht.

 

Met vriendelijke groet,

Team Jongepier Verkeersopleidingen

 

 

Ontworpen en ontwikkeld in WordPress door Internetbureau Jun-E-Jay