Opleiding rijinstructeur | Amsterdam

Opleiding rijinstructeur Amsterdam?

Wil jij graag aan de slag als rijinstructeur? Kies dan voor een opleiding bij Jongepier Verkeersopleidingen Nederland. Wij bieden kwalitatieve opleidingen aan voor iedereen in Amsterdam. Dankzij het effectieve lesprogramma kan jij in een mum van tijd aan deze nieuwe uitdaging beginnen. Als rijinstructeur help je leerlingen met het behalen van hun rijbewijs. Daarom is het belangrijk dat jij zelf over alle kennis en kwaliteiten bezit die een rijinstructeur nodig heeft. Wij helpen je maar al te graag op weg en kunnen je zelfs 99% baangarantie bieden.

Onze opleidingen bestaan uit verschillende onderdelen. Zo is het belangrijk om de juiste theorie te kennen, maar ook om praktische ervaring op te doen. In online en offline lessen leren wij je alle theorie die je nodig hebt als rijinstructeur. Daarnaast vindt er een rijproef plaats en word je getest op je voertuig- en verkeersbeheersing. Aan het eind van de opleiding moet je veertig uur stage lopen om je diploma te behalen. Bij Jongepier Verkeersopleidingen Nederland bieden we twee verschillende trajecten aan. Zo is het mogelijk om de opleiding op een normaal tempo te volgen, waarbij je eens in de twee weken lessen op locatie krijgt. Daarnaast is er ook de spoedopleiding, waarbij je wekelijkse lessen volgt.

Bij Jongepier Verkeersopleidingen Nederland staan we altijd garant voor kwalitatieve lessen. We hebben dan ook al 38 jaar ervaring met het opleiden van rijinstructeurs. Dankzij onze persoonlijke begeleiding hebben wij ontzettend hoge slagingspercentages. Daarnaast vragen we een laag vast tarief, waardoor je niet voor verassingen komt te staan wanneer je een opleiding bij ons volgt. Woon jij dus in Amsterdam en wil je een opleiding tot rijinstructeur volgen? Neem dan contact met ons op om aan jouw cursus te kunnen beginnen.

 

 

 

                       Vanaf maandag 6 juli 2020 is ons nieuwe adres:

                      Turfstekerstraat 63, 2e verdieping te Aalsmeer!!!

Met vriendelijke groet,

Team Jongepier Verkeersopleidingen