Opleiding tot rijinstructeur in Arnhem

Je krijgt namelijk te maken met verschillende soorten personen. Met allemaal een verschillende rijstijl en motieven om een voertuig te besturen. Aan jou de taak om deze toekomstige bestuurders veilig en zelfverzekerd de weg op te sturen. Én voor iedere leerling zal dit proces weer anders ingevuld moeten worden. Heb ik je interesse gewekt voor deze uitdagende baan? Volg dan de opleiding tot rijinstructeur in Arnhem! Of ben je op zoek naar één van onze andere opleidingen? Bekijk dan ook eens onze opleidingspagina’s tot motor, vrachtwagen, aanhangwagen, autobus, tractor en RIS-instructeur.

Rijinstructeur opleidingen in Arnhem

Wil jij graag aan de slag als rijinstructeur? Dan kies je voor een opleiding bij Jongepier in Arnhem. Wij bieden kwalitatieve rijinstructeursopleidingen aan voor iedereen in de omgeving Arnhem. Dankzij ons effectieve lesprogramma kan jij in een mum van tijd aan deze nieuwe uitdaging beginnen. Wij helpen je maar al te graag op weg en kunnen je zelfs 99% baangarantie bieden. Er is namelijk een constante vraag naar rijinstructeurs. Je kunt aan de slag als zelfstandig rijinstructeur in Arnhem, maar met ons officiële instructeurscertificaat ben je ook volledig bevoegd om een eigen rijschool te beginnen. 

Waaruit bestaat de rijinstructeur opleiding in Arnhem?

Als rijinstructeur help je leerlingen met het behalen van hun rijbewijs. Daarom is het belangrijk dat jij zelf over alle kennis en kwaliteiten bezit die een rijinstructeur nodig heeft. Onze opleidingen bestaan daarom uit verschillende onderdelen. Zo is het belangrijk om de juiste theorie te kennen, maar ook om praktische ervaring op te doen. In online en offline lessen leren wij je alle theorie die je nodig hebt als rijinstructeur. Daarnaast vindt er een rijproef plaats en word je getest op je voertuig- en verkeersbeheersing. Aan het eind van de opleiding moet je veertig uur stage lopen om je diploma te behalen. Bij Jongepier bieden we twee verschillende trajecten aan. Zo is het mogelijk om de opleiding op een normaal tempo te volgen, waarbij je eens in de elke week les op locatie krijgt. Daarnaast is er ook de spoedopleiding.

De voordelen van de rijinstructeur opleiding bij Jongepier

Met het volgen van de Jongepier opleiding tot rijinstructeur in Arnhem maak je gebruik van een groot aantal voordelen. Wij begrijpen dat potentiële rijinstructeurs een druk leven hebben en daarom bieden wij studeren met flexibiliteit aan. Onze unieke leermethode omvat een innovatieve mix van e-learning en klassikale bijeenkomsten. Op deze manier studeer jij waar en wanneer het jou uitkomt. Ben je geslaagd voor de opleiding tot rijinstructeur in Arnhem dan heb je bij ons de keuze uit een groot aantal vacatures. In onze vacaturebank staan een groot aantal vacatures waar je in Arnhem of elders direct aan de slag kunt als rijinstructeur. Kun je ondersteuning gebruiken bij het voorbereiden van een sollicitatiegesprek? Dan staat Jongepier ook graag voor je klaar. Wij bemiddelen graag voor onze leerlingen bij de verschillende bij ons bekende rijscholen.

Rijinstructeur by Jongepier staat voor ervaring en kwaliteit

Rijinstructeur by Jongepier is al sinds 1981 een begrip in de mobiliteitsbranche. Met ruim 39 jaar ervaring zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de mobiliteitsbranche. Wij weten hoe het is om een rijinstructeur te zijn en op welke manier wij jou optimaal kunnen opleiden en voorbereiden op het vak van rijinstructeur. Hierdoor zijn we inmiddels uitgegroeid tot dé opleider met de hoogste kwaliteit rijinstructeursopleidingen. Naast de ervaring en kwaliteit die Jongepier biedt, zijn wij ook nog eens de opleider tegen een laag en vast tarief. Op deze manier kom je nooit voor verrassingen te staan als het gaat om één van onze opleidingen. Profiteer dus snel van onze kwaliteit, ervaring en laagste prijs en schrijf je in voor een rijinstructeur opleiding in Arnhem!