Opleiding tot rijinstructeur | Rotterdam

Opleiding tot rijinstructeur in Rotterdam

Rijinstructeur opleidingen in regio Rotterdam

Opleiding tot rijinstructeur in Rotterdam

Als rijinstructeur heb je een verantwoordelijke en gevarieerde baan. Jij hebt de belangrijke taak om toekomstige weg bestuurders met een zelfverzekerd gevoel en veilig de weg op te helpen. De uitdaging die hierin schuilt is dat je elke rijles weer met andere mensen te maken hebt. Ieder met zijn eigen redenen en motieven om met zijn of haar rijlessen te beginnen. Een goede rijinstructeur heeft uitgebreide mensenkennis en weet deze feilloos toe te passen. Kun jij je herkennen in het bovenstaande profiel? Dan is het rijinstructeur beroep jou op het lijf geschreven. Geïnteresseerd? Schrijf je dan snel in voor de opleiding rijinstructeur in Rotterdam! Heb je een vraag of ben je benieuwd naar één van onze andere opleidingen? Neem dan contact met ons op of bekijk onze opleidingen tot motor, vrachtwagen, aanhangwagen, autobus, tractor of RIS-instructeur.

Rijinstructeur worden in Rotterdam 

Jongepier Verkeersopleidingen verzorgt al sinds 1981 rijinstructeur opleidingen. Binnen een kort tijdsbestek heb je je diploma op zak en vind je ongetwijfeld een baan die bij je past. Er is namelijk veel vraag naar ervaren en deskundige rijinstructeurs, dus het is zeker interessant om deze opleiding eens wat nader te bekijken. Vanwege de constante vraag naar goede rijinstructeurs is deze opleiding een slimme investering in je toekomst. De opleiding tot rijinstructeur is bovendien goed te combineren met je baan. Na ontvangst van je diploma ben je vrij om je eigen rijschool te starten. Uiteraard kan je ook solliciteren voor functies die via ons netwerk beschikbaar zijn. Meld je daarom aan voor onze rijinstructeur opleidingen in de regio Rotterdam en leer zowel klassikaal, online en in de praktijk hoe het is om rijles te geven.

De voordelen van Jongepier Verkeersopleidingen

Jongepier Verkeersopleidingen is al sinds 1981 een begrip in de mobiliteitsbranche. Met ruim 39 jaar ervaring zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de mobiliteitsbranche. Door onze ruime kennis en ervaring weten wij precies wat er voor nodig is om jou op te leiden tot rijinstructeur. Daarnaast, als je via ons opleidingsinstituut de opleiding tot rijinstructeur volgt. Dan levert dit jou een aantal aantrekkelijke voordelen op: 

Kortom, maak een carrièreswitch en wordt zelfstandig ondernemer door je in te schrijven voor een opleiding rijinstructeur in Rotterdam bij Jongepier Verkeersopleidingen!