Opleiding tot rijinstructeur volgen in Rotterdam en omgeving?

Rijinstructeur opleidingen in regio Rotterdam

 

Ga je graag met mensen om en ben je qua werk op zoek naar een nieuwe uitdaging? Volg een opleiding tot rijinstructeur en help mensen om veilig auto te rijden.

Rijinstructeur opleidingen kan je volgen bij Jongepier Verkeersopleidingen Nederland, ook in regio Rotterdam. Wij verzorgen al sinds 1981 rijcursussen. Binnen een kort tijdsbestek heb je je diploma op zak en vind je ongetwijfeld een baan die bij je past. Er is namelijk veel vraag naar ervaren en deskundige rijinstructeurs, dus het is zeker interessant om deze opleiding eens wat nader te bekijken.

Vanwege de constante vraag naar goede rijinstructeurs is deze opleiding een slimme investering in je toekomst. De opleiding tot rijinstructeur is bovendien goed te combineren met je baan. Na ontvangst van je diploma ben je vrij om je eigen rijschool te starten. Uiteraard kan je ook solliciteren voor functies die via ons netwerk beschikbaar zijn. Meld je daarom aan voor onze rijinstructeur opleidingen in de regio Rotterdam en leer zowel klassikaal, online, en in de praktijk hoe het is om rijles te geven.

Volg je de opleiding tot rijinstructeur via ons opleidingsinstituut, dan levert dit jou een aantal aantrekkelijke voordelen op. Wij zetten ze voor je op een rij:

Kortom, maak een carrièreswitch en word zelfstandig ondernemer door je in te schrijven voor een opleiding rijinstructeur bij Jongepier Verkeersopleidingen Nederland!

Ontworpen en ontwikkeld in WordPress door Internetbureau Jun-E-Jay