Opleiding tot rijinstructeur in Arnhem

Opleiding tot rijinstructeur volgen in Arnhem en omgeving?

Rijinstructeur opleidingen in regio Arnhem

Opleiding tot rijinstructeur volgen in Arnhem en omgeving?

Ga je graag met mensen om en ben je qua werk op zoek naar een nieuwe uitdaging? Volg een opleiding tot rijinstructeur en help mensen om veilig auto te rijden.

Rijinstructeur opleidingen kan je volgen bij Jongepier Verkeersopleidingen Nederland, ook in regio Arnhem. Wij verzorgen al sinds 1981 rijcursussen. Binnen een kort tijdsbestek heb je je diploma op zak en vind je ongetwijfeld een baan die bij je past. Er is namelijk veel vraag naar ervaren en deskundige rijinstructeurs, dus het is zeker interessant om deze opleiding eens wat nader te bekijken.

Vanwege de constante vraag naar goede rijinstructeurs is deze opleiding een slimme investering in je toekomst. De opleiding tot rijinstructeur is bovendien goed te combineren met je baan. Na ontvangst van je diploma ben je vrij om je eigen rijschool te starten. Uiteraard kan je ook solliciteren voor functies die via ons netwerk beschikbaar zijn. Meld je daarom aan voor onze rijinstructeur opleidingen in de regio Arnhem en leer zowel klassikaal, online, en in de praktijk hoe het is om rijles te geven.

Volg je de opleiding tot rijinstructeur via ons opleidingsinstituut, dan levert dit jou een aantal aantrekkelijke voordelen op. Wij zetten ze voor je op een rij:

Kortom, maak een carrièreswitch door je in te schrijven voor een opleiding rijinstructeur bij Jongepier Verkeersopleidingen Nederland!

Lessen i.v.m. Coronavirus!

Beste cursisten,

Bijscholing:

Alle bijscholingen tot en met 10 april 2020 worden gaan door via een webinar.

Cursisten krijgen hiervoor een mail met activeringscode.

 

Extra ingepland!! Bijscholing via webinars!! IBKI goed gekeurd!!

Nog niet opgeven voor een aantal bijscholingen is nog plaats!! Mel je aan via: inschrijven bijscholing

De examens bij IBKI gaan t/m 13 april 2020 niet door!

Mochten de webinars voor bijscholing na 13-4-2020 niet meer van IBKI mogen nemen wij contact op of u deze dan klassikaal wilt volgen of niet. Zo niet zal de bijscholing kosteloos geannuleerd worden.

Goed nieuws voor onze B, A, C, D en E cursisten!
De theorie-lessen gaan door via webinars totdat we weer fysieke klassikale lessen mogen geven. geven.
Dit gebeurt op afstand via webinars en ons online lessysteem waarbij de klas en docent met elkaar in contact staat.
De praktijklessen vinden t/m 6 april geen doorgang!

Met vriendelijke groet,

Team Jongepier Verkeersopleidingen