RIS Instructeur | Jongepier Verkeersopleidingen

Rijopleiding in Stappen, stap-voor-stap naar het rijexamen

Nieuw, anders; dát is de Rijopleiding in Stappen (kortweg RIS). Via deze uitgekiende, moderne instructiemethode bereidt u uw leerlingen stapsgewijs voor op het rijexamen. Leidraad vormen de zogeheten scripts, die elk onderdeel van de te verrichten handelingen nauwkeurig beschrijven. Alles logisch geordend en vastgelegd in goed lesmateriaal.

Veiliger op de weg

Voornaamste doel van de Rijopleiding in Stappen is de veiligheid op de weg te verbeteren. Juist mensen die net hun rijbewijs hebben, zijn namelijk vaak betrokken bij verkeersongelukken. Te vaak. De Rijopleiding in Stappen kan daar verandering in brengen.

Modules en scripts

Het ligt voor de hand: de Rijopleiding in Stappen heeft een stapsgewijze opbouw. Die stappen heten modules, waarvan er vier zijn. Elke module is weer onderverdeeld in scripts, in totaal 46 stuks voor de vier modules. Pas als de leerling alle vaardigheden (vastgelegd in de scripts) van de ene module voldoende beheerst, begint hij aan de volgende. Of hij inderdaad zo ver is, wordt vast-gesteld door middel van een toets. Het complete traject neemt net zo veel tijd in beslag als de traditionele rijopleiding.

Kosten

€ 825,00 Btw vrij.

Deze opleiding telt 4 dagdelen mee voor de theoretische bijscholing.

Cursusdata Aalsmeer:

02-11-2018 op vrijdag 1 keer per 2 weken.