Jongepier in Aalsmeer biedt de opleiding RIS-Instructeur aan

Nieuw, anders. Dat is de Rijopleiding in Stappen, kortweg RIS. Met deze uitgekiende, moderne instructiemethode bereid je je leerlingen stapsgewijs voor op het rijexamen. Leidraad zijn de zogenaamde scripts, die elk onderdeel van de te verrichten handelingen nauwkeurig beschrijven. Alles logisch geordend en vastgelegd in helder lesmateriaal.

Meteen advies of informatie nodig? Bel 085-4859600

Rijopleiding ontworpen voor meer verkeersveiligheid

Mensen die net hun rijbewijs hebben, zijn vaker betrokken bij verkeersongelukken. Te vaak. De Rijopleiding in Stappen brengt daar verandering in.

Bereid je leerling stap voor stap voor op het rijexamen

De Rijopleiding in Stappen is opgebouwd uit 4 modules. Elke module is weer onderverdeeld in scripts. Dat zijn er 46 in totaal. Door middel van een toets bepaal je of een leerling alle vaardigheden van een module voldoende beheerst. Bij goed gevolg begint hij pas aan de volgende. Het complete traject neemt net zo veel tijd in beslag als de traditionele rijopleiding.

Wil je meer informatie over de inhoud van de opleiding?

Data en kosten voor de opleiding voor RIS-Instructeur

Deze opleiding geven we 1 keer per 2 weken in 4 dagdelen. Het telt mee voor de theoretische bijscholing. De cursus start op vrijdag 2 november 2018.