Opleiding tot rijinstructeur regulier Jongepier Verkeersopleidingen

Reguliere opleiding Rijinstructeur – Blended Learning

Opleiding rijinstructeur    Rijinstructeur worden    Rijinstructeur auto

De reguliere opleiding rijinstructeur:

De reguliere opleiding is een combinatie van klassikale bijeenkomsten en thuisleren met behulp van de computer, internet en praktijklessen. Door middel van klassikale bijeenkomsten en rechtstreekse communicatie in de digitale leeromgeving, waarborgen we de voortgang en de kwaliteit.

Daarnaast heeft blended learning andere voordelen. Cursisten kunnen thuis leren op momenten dat het hen uitkomt. Gefilmde instructielessen en praktijksituaties kunnen, zoveel als gewenst, opnieuw worden beluisterd en bekeken. Informatie is zowel via het computerscherm als op papier beschikbaar. Door minder klassikale bijeenkomsten, hebben cursisten weinig reistijd en nieuwe (presentatie) technieken maken het leren leuker en effectiever.

Gefilmde instructielessen

Via ons online lessysteem kun je de filmlessen bekijken, teksten uit het lesboek lezen (én uitprinten), opdrachten maken en naar je docent sturen. In de filmlessen wordt de theorie uitgelegd. Per onderwerp zie je een docent die het onderwerp kort en duidelijk uitlegt. Daarbij wordt de docent aangevuld met een grafische presentatie waarmee de uitleg wordt ondersteund. Nog een voordeel is het feit dat je de filmlessen zo vaak kunt bekijken als je wilt.

Online lessysteem

In uw eigen tijd bestudeer je de lesstof, elke les sluit je af met een toets die je via het systeem naar je docent stuurt. De toetsen bestaan uit open en multiplechoicevragen.  De docent bespreekt op de eerstkomende klassikale bijeenkomst de uitslagen met jou en je mede cursisten. Naast de toetsen via het systeem krijg je elke bijeenkomst huiswerkopdrachten mee.

Bij de reguliere opleiding heb je 11 klassikale bijeenkomsten van 10.30 tot 15.00 uur. Daarnaast heb je ook nog 3 dagdelen rijproeven voor het praktijkgedeelte 1b en 3 terugkomdagen fase 3.

De reguliere opleiding duurt 5½ maand voor fase 1 en 2. Hierna kun je stage lopen.

Persoonlijke coach

Intensieve begeleiding vinden wij belangrijk! Er staat altijd een persoonlijke coach voor je klaar. Met al je vragen kun je terecht bij deze persoonlijke coach.

OPLEIDINGSMOGELIJKHEDEN:

Dagopleiding, 1 dag per 2 weken van 10.30 – 15.00 uur.

Duur 5½ maand, exclusief stage fase 3 en vakanties

Zaterdagopleiding, 1 dag per 2 weken van 10.30 – 15.00 uur.

Duur 5½ maand, exclusief stage fase 3 en vakanties

Door het jaar heen zijn er diverse instapmogelijkheden.

Slagingskans

Je slagingskans is groot bij “Jongepier”. Onze opleidingen leveren keer op keer een hoog percentage geslaagden af, zie: IBKI examencentrum slagingspercentages

STARTDATA:

Zaterdagopleiding op 22-09-2018.

Dagopleiding op maandag 01-10-2018.

 

De beste kwaliteit tegen de beste prijs!

Waarom?

Door ons unieke leersysteem en door onze kosten laag te houden is de opleiding tot rijinstructeur vele duizenden euro’s goedkoper dan bij andere opleiders! De meeste opleiders vragen tussen de  € 3750,00 en € 4500,00 voor de opleiding zonder examens.

Kosten reguliere opleiding rijinstructeur

Cursuskosten fase 1 en 2     € 2995,00

Examenkosten fase 1           €   290,00

Examenkosten fase 2          €   210,00

Examenkosten fase 3          €   360,00

Totaal:                                    € 3855,00

Indien je examen fase 3 vanaf een eigen locatie vertrekt, zijn de meerkosten € 65,00

Bij betaling vooraf en in één keer krijgt je 100,00 korting.

Bij betaling in termijnen:

Bij inschrijving € 500,00 daarna vanaf start opleiding 7 termijnen, per maand € 357,00

Examenkosten worden apart in rekening gebracht.

TOT WEL 52% RETOUR VIA DE BELASTINGDIENST

De gemaakte opleidings- en examenkosten zijn fiscaal aftrekbaar. Hierdoor kunt je terug krijgen een bedrag tot ruim 2800 euro. Kijk op www.belastingdienst.nl voor meer informatie.

 

Prijswijzigingen worden doorberekend.

Nu met gratis opleiding tot RIS instructeur t.w.v. € 825,00!

Na het behalen van de bevoegdheidspas B kun je verder specialiseren door RIS instructeur te worden. Deze opleiding ter waarde van € 825,00 wordt je gratis aangeboden door Jongepier Verkeersopleidingen Nederland.

De enige investering die je moet doen is 6 dagen vrij maken om de opleiding te volgen.

 

Stap-voor-stap naar het rijexamen
Nieuw, anders; dát is de Rijopleiding in Stappen (kortweg RIS). Via deze uitgekiende, moderne instructiemethode bereidt je jouw leerlingen stapsgewijs voor op het rijexamen. Leidraad vormen de zogeheten scripts, die elk onderdeel van de te verrichten handelingen nauwkeurig beschrijven. Alles logisch geordend en vastgelegd in goed lesmateriaal.

Veiliger op de weg
Voornaamste doel van de Rijopleiding in Stappen is de veiligheid op de weg te verbeteren. Juist mensen die net hun rijbewijs hebben, zijn namelijk vaak betrokken bij verkeersongelukken. Te vaak. De Rijopleiding in Stappen kan daar verandering in brengen.

Modules en scripts
Het ligt voor de hand: de Rijopleiding in Stappen heeft een stapsgewijze opbouw. Die stappen heten modules, waarvan er vier zijn. Elke module is weer onderverdeeld in scripts, in totaal 47 stuks voor de vier modules. Pas als de leerling alle vaardigheden (vastgelegd in de scripts) van de ene module voldoende beheerst, begint hij aan de volgende. Of hij inderdaad zo ver is, wordt vast-gesteld door middel van een toets. Het complete traject neemt net zo veel tijd in beslag als de traditionele rijopleiding.

Op uw manier
De Rijopleiding in Stappen is een nieuwe aanpak voor het geven van rijlessen. Of dat ook betekent dat je jouw eigen manier van lesgeven overboord moet gooien? Het antwoord is nee.

Je blijft gewoon op dezelfde manier lesgeven, alleen houdt je nu het stappen-plan aan van de nieuwe methode. Verder heb je alle ruimte om zaken op jou specifieke wijze over te brengen. Voor de planning en administratie van de rijschool zijn er ook geen ingrijpende consequenties.

Wat de Rijopleiding in Stappen u oplevert
• Je lessen winnen aan kwaliteit

• Als instructeur komt je vooruitstrevend en professioneel over
• Leerlingen hebben te allen tijde inzicht in hun vorderingen
• Leerlingen zijn gemotiveerder
• Je kunt jouw eigen manier van lesgeven handhaven
• De kans op slagen ligt hoger
• Opleiden en examineren sluiten nauwer op elkaar aan

Examen aanvragen? RIS leidt de weg
Leerlingen willen graag snel rijexamen doen. Er zijn er zelfs die daar al in een heel vroeg stadium op aandringen. Terwijl ze er naar jouw mening nog lang niet aan toe zijn. Wie is dus degene die als dwarsligger wordt gezien? Jij. Met de Rijopleiding in Stappen is dit probleem uit de wereld. Leerlingen weten op elk moment of ze aan de eisen voldoen en wat er nog verbeterd moet worden om voor het examen op te kunnen gaan. Geen discussies meer dus over het wel of niet aanvragen van het examen. De methode zelf laat zien of het zover is. En dat is prettig voor alle partijen.

 

Opleiding met 99% baangarantie

Wij hebben momenteel +100 vacatures en stages bij o.a. ANWB-rijopleiding, Instadrive, E&R opleidingen en andere rijscholen. Waarom bieden wij geen 100% garantie? Omdat jij zelf het sollicitatiegesprek voert. Maar wij bemiddelen je graag.

Of, als je echt ondernemend bent, begin je meteen voor je zelf. Dat kan namelijk, want met het officiële instructeurscertificaat ben je volledig bevoegd om zelfs zonder ondernemersdiploma een eigen rijschool te beginnen.

Bijna dagelijks ontvangen wij vacatures van rijscholen uit heel Nederland. Kijk eens op onze vacaturebank 

VRAAG HIER ONZE GRATIS BROCHURE AAN? GRATIS BROCHURE