Opleiding tot rijinstructeur personenauto in nabij Den Haag

Word rijinstructeur personenauto dankzij Jongepier Verkeersopleidingen Nederland 

Ga je graag met mensen om en ben je qua werk op zoek naar een nieuwe uitdaging? Word rijinstructeur personenauto en help mensen om veilig auto te rijden. Volg je opleiding tot rijinstructeur bij Jongepier Verkeersopleidingen Nederland in Den Haag. Wij verzorgen al sinds 1981 rijcursussen. Binnen een kort tijdsbestek heb je je diploma op zak en vind je ongetwijfeld een baan die bij je past. Er is namelijk veel vraag naar ervaren en deskundige rijinstructeurs. Dit maakt het zeker interessant om deze opleiding eens wat verder te bekijken.

Volg je instructeursopleiding in Den Haag 

Vanwege de constante vraag naar goede rijinstructeurs is deze opleiding een slimme investering in je toekomst. De opleiding tot rijinstructeur personenauto is verder goed te combineren met je baan. Na ontvangst van je diploma ben je vrij om je eigen rijschool te starten. Uiteraard kan je ook solliciteren op de functies die via ons netwerk beschikbaar zijn. Meld je daarom aan voor de opleiding tot rijinstructeur in Den Haag en leer zowel klassikaal, online en in de praktijk hoe het is om rijinstructeur zijn.

Waarom je kiest voor Jongepier Verkeersopleidingen Nederland

Volg je de opleiding tot rijinstructeur via ons opleidingsinstituut, dan levert dit jou een aantal aantrekkelijke voordelen op. Wij zetten ze voor je op een rij:

– Wij bieden hoge kwaliteit opleidingen in de Nederlandse mobiliteitsbranche.
– De opleiding geeft jou 99 procent baangarantie.
– Je krijgt alle begeleiding die nodig is om te slagen.
– Je geniet van een aantrekkelijke welkomstkorting.

Kortom, maak een carrière switch en word zelfstandig ondernemer door je in te schrijven voor een opleiding rijinstructeur bij Jongepier Verkeersopleidingen Nederland.

 

Ontworpen en ontwikkeld in WordPress door Internetbureau Jun-E-Jay