Inhoud Training WRM Praktijkvoorbereiding

Deze training is bedoeld voor mensen die zich grondig willen voorbereiden op de verplichte WRM praktijkbegeleiding (examen).
De cursus bestaat uit twee delen. Het eerste deel is een theoriedag van 09.00 uur tot 15.00 uur. Uitgebreid komt het protocol aan de orde dat op het examen gebruikt wordt om u te beoordelen. Aan de hand van diverse voorbeelden wordt u duidelijk gemaakt waar u op beoordeeld wordt en wat er van u gevraagd wordt.

Ongeveer 10 tot 15 dagen na het theoriedeel, vindt het praktijkgedeelte van de cursus plaats. U gaat praktijkles geven en wordt hierbij door een van onze instructeurs gecoacht.
De praktijkles zal met eigen lesvoertuig zijn. Mocht deze niet in uw bezit zijn, kan dit in overleg met voertuig van Jongepier Verkeersopleidingen Nederland.

Praktijkdeel 08.30 uur tot 12.00 uur of 12.30 tot 16.00 uur.

Het praktijkdeel wordt in overleg met u ingepland.

Uw examen WRM Praktijkbegeleiding vraagt u aan via het IBKI of CBR ( RIS).

Wij zijn er van overtuigd dat u na het volgen van deze cursus goed voorbereid bent op de WRM praktijkbegeleiding.

Ervaringen

Ervaring is de beste leermeester – ook die van een ander. Hierbij een drietal getuigenissen van je voorgangers.

Klantvriendelijk, deskundig, geduldig en altijd meedenkend met de klant. Echte aanrader. De opleiders zijn zeer enthousiast.

Marja de Kruijf-Vlastuin, Zeist

Mijn ervaring met dit bedrijf is zeer positief, de docent was echt vakbekwaam en nam alle tijd voor een goede uitleg

bij binnenkomst direct belangstelling tonen en je wordt behandeld als een klant en niet als een nummer

Ik kom zeker terug voor een volgende cursus.

Sietse Hibma, Minnertsga

Professioneel , vertrouwt , netjes, erkend. Auto en motor instructeurs opleidingen gedaan. Voor mij de beste instituut van Nederland. En denk dat vele collega’s uit rijschoolland en bekend zijn met Jongepier hier hetzelfde over denken.

Anoir Anoir

Klik hier voor meer ervaringen met Jongepier Verkeersopleidingen Nederland

Let op!

De tweede praktijkbegeleiding moet voldoende zijn. Als de tweede praktijkbegeleiding onvoldoende, is een derde praktijkbegeleiding verplicht. Omdat van die herkansing veel afhangt, wordt een derde praktijkbegeleiding altijd beoordeeld door twee beoordelaars die tot één eindoordeel komen. Als deze derde praktijkbegeleiding ook onvoldoende is, wordt de bevoegdheidspas WRM door het IBKI ongeldig verklaard; de rijinstructeur moet dan het herintrederstraject met voldoende resultaat afsluiten om weer gecertificeerd te zijn.

Tip:

Dient u nog theorie dagen te volgen? Met de bijscholing stagementor slaat u 2 vliegen in 1 klap, 2 van de 3 dagen bijscholing en u bent optimaal voorbereid voor de praktijkbegeleiding.

 

Klik hier voor de kostenpagina WRM-Bijscholing (praktijk)

Inschrijven