Rijinstructeur worden in 2018 | Jongepier Verkeersopleidingen

Rijinstructeur worden in 2018

Rijinstructeur worden in 2018 !

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging of wil je omscholen? Dan is dit iets voor jou!

Vanwege de constante vraag naar rijinstructeurs is een opleiding tot rijinstructeur een goede investering! Kijk op www.jongepier.nl  voor de vele vacatures.

Opleiding met 99% baangarantie

Wij hebben momenteel +100 vacatures en stages bij o.a. ANWB-rijopleiding, Instadrive, E&R opleidingen en andere rijscholen. Waarom bieden wij geen 100% garantie? Omdat jij zelf het sollicitatiegesprek voert. Maar wij bemiddelen je graag.

Of, als je echt ondernemend bent, begin je meteen voor je zelf. Dat kan namelijk, want met het officiële instructeurscertificaat ben je volledig bevoegd om zelfs zonder ondernemersdiploma een eigen rijschool te beginnen.

Opleidingsmogelijkheden

Wij zijn flexibel in de opleidingsmogelijkheden. Je kunt kiezen uit een reguliere opleiding die 5,5 maand duurt of een spoedopleiding van 3,5 maand.  In 2018 starten er dag-, avond- en zaterdagopleidingen. Perfect te combineren met je baan of gezin.

Professionele begeleiding

Topdocenten uit de praktijk

Jongepier verkeersopleidingen Nederland  hecht grote waarde aan de kwaliteit van haar onderwijs en werkt alleen met professionals. Topdocenten met ruime ervaring in het werkveld van je opleiding, die je van start tot eindstreep begeleiden. Je kunt dus op elk moment rekenen op de input en ervaring van een vakspecialist, die de kennis uitstekend overdraagt, met verhelderende voorbeelden komt er een duidelijk antwoord geeft op elke vraag.

Doorgroeimogelijkheden

Als rijinstructeur werk je met verschillende leerlingen, waar door geen dag hetzelfde is en je veel mensenkennis omwikkeld. Tevens heb je de mogelijkheid te ontwikkelen doormiddel van je te specialiseren in faalangst of autisme instructeur. Daarnaast kun je ook doorgroeien naar motor, bus of vrachtwageninstructeur.

Carrièremogelijkheden

Als rijinstructeur heb je veel vrijheid. Je kunt je eigen dag indelen en je kunt er voor kiezen om bij een rijschool aan de slag te gaan of om voor je zelf te gaan beginnen, een goede keuze die vele mogelijkheden biedt.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Meer weten kijk op http://www.jongepier.nl

Waarom Jongepier Verkeersopleidingen?

  • Binnen 4-7 maanden je diploma
  • Scherp geprijs
  • Lestijden buiten de files om
  • Hoog slagingspercentage zie https://www.ibki.nl/rijinstructie/slagingspercentages-wrm-examens/
Informatie aanvragen

Erkende opleidingen

Al sinds 1981 verzorgt Jongepier erkende opleidingen voor beroepschauffeurs en rij-instructeurs

De mensen achter Jongepier Verkeersopleidingen Nederland verzorgen sinds 1981 erkende opleidingen voor beroepschauffeurs en rij-instructeurs. We zorgen dat u de beste papieren krijgt om uw beroep goed en veilig uit te oefenen. Uw "leermeesters" zijn gekwalificeerde docenten. Ze hebben zelf jarenlang als rij-instructeur gewerkt en kunnen hun kennis in heldere taal en vergezeld van praktijkvoorbeelden aan u overbrengen.

Verder zijn ze natuurlijk bekend met de verkeerswetgeving, doordrongen van sociaal weggedrag en didactisch getraind. Tijdens de opleiding geven ze u alle gereedschappen in handen om straks uw kennis goed uitgebalanceerd en begrijpelijk over te brengen op uw leerlingen. Voor het afleveren van weggebruikers die goed en verantwoord rijden, is immers meer nodig dan alleen ervaring in het verkeer en kennis van de regels en het voertuig.

Ook zijn wij lid van de LBVI, landelijke belangvereniging voor verkeersopleidingsinstituten.

Geïnteresseerd maar nog niet overtuigd?

Laat ons contact met je opnemen

Laat ons vrijblijvend contact met je opnemen voor meer informatie. Vul de onderstaande velden in en wij bellen of mailen je binnen 24 uur!


U kunt ons ook telefonisch bereiken op 085 485 9600 voor meer informatie of een afspraak.

Informatie aanvragen


persoonsgegevens


contactgegevens

Alle velden gemarkeerd met * zijn verplicht.