Taxiwoordvoerder VVD Amsterdam haalt taxidiploma bij Jongepier Verkeersopleidingen!! - Jongepier Verkeersopleidingen

Taxiwoordvoerder VVD Amsterdam haalt taxidiploma bij Jongepier Verkeersopleidingen!!

Taxiwoordvoerder VVD Amsterdam haalt taxidiploma bij Jongepier Verkeersopleidingen!!

Het Amsterdamse gemeenteraadslid Cees Eenhoorn is namens zijn partij woordvoerder taxizaken. Hij heeft nu zelf zijn theorie- en praktijkexamen taxichauffeur gehaald. Door zelf af en toe achter het stuur van een taxi te kruipen hoopt hij het taxibeleid van zijn partij nog beter af te kunnen stemmen op de praktijk.

Taxichauffeur worden

Twee maanden geleden slaagde Eenhoorn al voor zijn theorie-examen bij het CBR. Afgelopen week wist hij ook voor het praktijkgedeelte te slagen. Het is nadrukkelijk niet de bedoeling dat Eenhoorn nu gaat concurreren met de andere spelers in de toch al zo drukke Amsterdamse straattaximarkt.

“Ik wil in de praktijk kunnen ervaren hoe het is om taxichauffeur te zijn. Volgens mij kan je op basis van je eigen ervaring het beste beoordelen welk beleid noodzakelijk is voor een goed taxi-aanbod in Amsterdam”, aldus Eenhoorn. Hij geeft verder aan de komende tijd regelmatig met of namens bestaande taxibedrijven mee te willen rijden. De eerste aanbiedingen daarvoor heeft hij al ontvangen.

TTO-systeem

De VVD Amsterdam kwam onlangs in het nieuws met zijn wens een zwarte lijst van malafide taxichauffeurs in de hoofdstad te gaan bijhouden. Dit was een reactie op het voornemen van wethouder Pieter Litjens om voor TTO’s in Amsterdam een bonus-malussysteem in het leven te roepen. Het TTO-systeem beoogt immers een kwaliteitsverbetering van de straattaximarkt, maar voorlopig stijgt het aantal overtredingen alleen maar. Het initiatief van de VVD is bedoeld om het idee van Litjens te ondersteunen.

Bron: https://www.taxipro.nl/straattaxi/2016/08/02/taxiwoordvoerder-vvd-amsterdam-haalt-taxidiploma/

Deel dit blog op social media

.....

Vakantiesluiting!

 

Van zaterdag 15 februari 2020 tot maandag 24 februari 2020 zijn wij even bijtanken en gesloten i.v.m. de voorjaarsvakantie. Heeft u vragen stuur dan een mail naar info@jongepier.nl en u krijgt binnen 24 uur bericht.

 

Met vriendelijke groet,

Team Jongepier Verkeersopleidingen

 

 

Ontworpen en ontwikkeld in WordPress door Internetbureau Jun-E-Jay