Deze Verkeersschool is zeer professioneel en werkt met uiterst gedreven docenten. De docenten zijn vaak zelf afkomstig uit het rijinstructeurs circuit. 1 docent (Ronald) geeft theorie 1a (wegenverkeerswet, RVV, etc.) is als ik het goed heb onthouden eerst een aantal jaar bij de verkeerspolitie aan de slag gegaan en daarna bijna 30 jaar als rijinstructeur alvorens docent te worden bij Jongepier, abnormaal veel ervaring is aan de orde van de dag bij deze hartelijke meneer. Hij legt je de theorie haarfijn uit en geeft veel persoonlijke aandacht. Ook zit hij je op de hielen om je huiswerk te maken, na dat je je huis werk hebt gemaakt controleert hij het en legt hij je in alle tijd uit waar je nog tegen aan loopt. Hij is een absolute motivatie om de theorie goed te halen, je wilt hem trots maken voor de door hem extra geïnvesteerde moeite. Ik vond het heel fijn bij hem. Na 7 weken had ik 1A in een keer behaald. Vlak daarna gelijk een oude vriend naar Jongepier gestuurd om hem daar ook te behalen. Mevrouw Nel Jongepier, geeft 1B , 2a, 2B. Zij is meer dan 40 jaar rijinstructeur en zeer ervaren docent. Tenslotte is zij medeoprichter van de Verkeersschool. Ze geeft absoluut goed les en zorgt er voor dat je alles begrijpt op het voor jou bestemde leerniveau. Ze geeft met alle liefde les. Ze zorgt er voor dat je gemotiveerd blijft en dat je alles behaald. Ook gaat ze altijd mee naar de examens. Ze is erg betrokken. Ook is ze een hele lieve vrouw. Ik voel me nog schuldig dat ik nog steeds geen bos bloemen heb langs gebracht. De praktijklessen worden helder – begrijpelijk – gestructureerd gegeven. Alles binnen proporties. Ze zorgt er voor dat je het goed begrijpt. De didactische vaardigheden zijn erg leuk en ze leert het op een goede manier aan. Ze weet precies wat je nodig hebt en wat niet. De contactpersoon bij Jongepier (Simon) is erg toegankelijk en altijd bereikbaar. Telefoon wordt altijd netjes opgenomen en wordt gelijk werk gemaakt van je vragen. Hij helpt je heel overzichtelijk en verteld waar je aan toe bent en hoe ze er voor gaan zorgen dat jij je WRM pas behaald. Simon is erg vriendelijk en houd van ze werk.

Kortom: dit instituut wordt geleid door mensen zonder commercieel oogmerk. Ze houden van hun werk en willen dat hun week blijft voortbestaan. Ze zijn zeer gedreven en heel vriendelijk. Ben je op zoek naar een Verkeersschool om je WRM pas te behalen? Dan is dit een aanrader. Ik heb de spoedopleiding gevolgd. Na 7 weken 1A gehaald. Na 11 weken 1B gehaald. Na 16 weken 2A, 2B gehaald. Na 20 weken had ik 3A de stageafronding gehaald.

Kortom ongeveer 5 maanden nodig gehad. Had eerder gekund maar dat was aan de lange wachtlijsten van IBKI te verwijten. Ik beschouw het als 4 maanden als je goed oplet en luistert en niet in discussie gaat maar doet wat je wordt gevraagd dan haal je hem binnen 4 maanden. Na 5 1/2 maand de investering gedaan en mijn eigen rijschool opgericht. Rijschool het groene rijden. Ik ben heel trots en heel tevreden. Ik ben dan ook absoluut van plan om mijn aanhanger instructie en motor instructie hier te behalen, en wie weet wat nog meer. Ook beveel ik Jongepier actief aan in mijn omgeving.