Verbindingsmiddelen ook verplicht bij stagebeoordeling op oefenterrein WRM T - Jongepier Verkeersopleidingen

Verbindingsmiddelen ook verplicht bij stagebeoordeling op oefenterrein WRM T

Verbindingsmiddelen ook verplicht bij stagebeoordeling op oefenterrein WRM T

Bij de stagebeoordeling WRM T is het gebruik van verbindingsmiddelen door de kandidaat verplicht. Dat is niet expliciet vermeld in de IBKI-richtlijnen voor het geval het een bijzondere verrichting-les op een oefenterrein betreft. Ook daarbij zijn verbindingsmiddelen echter onmisbaar. Op de IBKI-site zal de verplichting voor een bijzondere verrichting-les worden toegevoegd. De richtlijnen examenvoertuig op de IBKI-site worden dan als volgt:

Voor het examenvoertuig volgt het IBKI de eisen voor examenvoertuigen (trekker inclusief aanhanger) van het CBR. Alleen door het CBR goedgekeurde voertuigcombinaties worden door het IBKI toegelaten tot het examen WRM T.
Wel is het zo, dat het examen stagebeoordeling alleen bij een bijzondere verrichting-les op een oefenterrein met een trekker met aanhanger gedaan wordt. Als het een verkeersles is op de openbare weg, is het examenvoertuig een trekker zonder aanhanger. De IBKI-examinator volgt dan in zijn eigen auto.

Bij beide soorten stagebeoordeling (bijzondere verrichting en verkeersles) is het noodzakelijk dat de IBKI-examinator de les vanaf het begin kan volgen door middel van portofoons en een ontvanger, op dezelfde manier als bij de WRM-examens A gebeurt (als de A-examinator in de auto volgt). Bij een les op een oefenterrein betekent dat, dat de examinator ook de verplaatsing naar dat terrein vanaf de rijschool met behulp van verbindingsmiddelen moet kunnen volgen. De kandidaat dient zelf voor deze verbindingsmiddelen te zorgen.

https://www.ibki.nl/wrm/wrm_archief_stagebeoordeling/wrm-bericht-332-verbindingsmiddelen-ook-verplicht-bij-stagebeoordeling-op-oefenterrein-wrm-t/

Deel dit blog op social media

.....

Vakantiesluiting!

 

Van zaterdag 15 februari 2020 tot maandag 24 februari 2020 zijn wij even bijtanken en gesloten i.v.m. de voorjaarsvakantie. Heeft u vragen stuur dan een mail naar info@jongepier.nl en u krijgt binnen 24 uur bericht.

 

Met vriendelijke groet,

Team Jongepier Verkeersopleidingen

 

 

Ontworpen en ontwikkeld in WordPress door Internetbureau Jun-E-Jay