Voordeel actie bijscholing WRM! - Jongepier Verkeersopleidingen

Voordeel actie bijscholing WRM!

Voordeel actie bijscholing WRM!

Bijscholing wrm rijinstructeur voordeel actie!

Boek nu 2 of 3 theoretische wrm bijscholingsdagen in 2018 of 2019 en ontvang gratis een training WRM praktijkvoorbereiding t.w.v. € 250,00, geschikt voor de IBKI of de RIS praktijkbegeleiding.

Of

Bijscholing stagementor en coaching en feedback 6 dagdelen van € 570,00 voor € 479,00!! U bent dan ook optimaal voorbereid voor de IBKI of de RIS praktijkbegeleiding.

INHOUD TRAINING WRM PRAKTIJKVOORBEREIDING

Deze training is bedoeld voor mensen die zich grondig willen voorbereiden op de verplichte WRM of RIS praktijkbegeleiding (examen).

De cursus bestaat uit twee delen. Het eerste deel is het theoriedeel van 9.00 – 15.00 uur. Uitgebreid komt het protocol aan de orde dat op het examen gebruikt wordt om u te beoordelen. Aan de hand van diverse voorbeelden wordt u duidelijk gemaakt waar u op beoordeeld wordt en wat er van u gevraagd wordt.

Ongeveer 10 tot 15 dagen na het theoriedeel, vindt het praktijkgedeelte van de cursus plaats. U gaat praktijkles geven en wordt hierbij door een van onze instructeurs gecoacht.

De praktijkles zal met eigen lesvoertuig zijn. Mocht deze niet in uw bezit zijn, kan dit in overleg met voertuig van Jongepier Verkeersopleidingen Nederland.

Wij zijn er van overtuigd dat u na het volgen van deze cursus goed voorbereid bent op de WRM praktijkbegeleiding.

 

Wilt u bijscholing WRM op lokatie met een groep voor een scherp tarief? Bel ons op 085-4859600.

Zie hier onze cursusdata voor 2018: https://jongepier.nl/startdata/

Direct inschrijven: https://jongepier.nl/inschrijven/ 

Deel dit blog op social media

.....
Ontworpen en ontwikkeld in WordPress door Internetbureau Jun-E-Jay