Voorkom dat u te laat bent met u bijscholing want de WRM wordt nog niet gewijzigd!! | Jongepier Verkeersopleidingen

Voorkom dat u te laat bent met u bijscholing want de WRM wordt nog niet gewijzigd!!

september 28, 2017 jongepier 0

Elke week komen wij het tegen dat instructeurs op het laatste moment bellen en hun bijscholing nog volledig moeten doen. Onnodig volgens ons.

Als u rijinstructeur bent, is uw WRM-certificaat vijf jaar geldig. Onderaan op uw WRM-bevoegdheidspas staat daarom ‘’geldig tot [datum]’’. Het is belangrijk dat u vóór deze verloopdatum de verplichte WRM-bijscholing volgt. Anders verlengt IBKI uw bevoegdheid niet.

Wacht met uw laatste verplichte bijscholing (praktijk en/of theorie) niet tot vlak voor uw verloopdatum. Er is ook tijd nodig voor administratieve verwerking en productie van het pasje.

De bijscholingsverplichting voor vijf jaar is:

  • Praktijkbegeleiding: u geeft twee keer in de periode van vijf jaar een praktische rijles. Een IBKI-examinator beoordeelt deze rijlessen. De tweede keer moet voldoende zijn. Er is één herkansing mogelijk.
  • Theoretische bijscholing: u volgt zes dagdelen van drie uur theoriecursussen. Hierbij doet u geen examen, maar uw aanwezigheid is wel verplicht. U mag vrij kiezen uit een lijst met cursusonderwerpen die elk jaar wordt aangevuld. Klik hier voor een overzicht.

Als u aan uw bijscholingsverplichting hebt voldaan, ontvangt u ongeveer een week voor de verloopdatum uw nieuwe bevoegdheidspas. U hoeft daarvoor niets te doen.

Tip:

Wacht niet tot het laatste moment maar doe elk jaar een bijscholing, zo spreidt u ook de kosten en bent u nooit te laat.

Voordeel actie bijscholing!

 

Boek nu 2 of 3 theoretische bijscholingsdagen in 2017 en ontvang gratis een training WRM praktijkvoorbereiding t.w.v. € 250,00, geschikt voor de IBKI of de RIS praktijkbegeleiding.

 

Of

 

Bijscholing stagementor en coaching en feedback 6 dagdelen voor € 479,00!! U bent dan ook optimaal voorbereid voor de IBKI of de RIS praktijkbegeleiding.

 

Kijk op https://jongepier.nl/opleidingen/bijscholing-wrm-theorie/ voor meer informatie.