Unieke en efficiënte leermethode​
Opleidingen op het hoogste niveau​
Een baangarantie van 99%​
Klanten vertellen score 9,5​

Informatieavond

De rijschoolbranche staat in volle bloei. Iedere goede rijschool is op zoek naar enthousiaste rijinstructeurs. Rijscholen zitten met bomvolle agenda’s. Ben jij klaar voor een nieuwe stap in je carrière? Laat je dan uitgebreid informeren.

We vertellen je alles over de opleiding tot rijinstructeur, onze lesmethode en over hoe jouw nieuwe toekomst er uit kan zien. En daarnaast heb je de mogelijkheid om met ons in gesprek te gaan over jouw persoonlijke vragen, die je wellicht hebt.

Data informatieavonden

Rijinstructeur of rijschoolhouder worden? Nu is het precies de goede tijd!

In de rijschoolbranche is het druk. Rijscholen zijn op zoek naar nieuwe rijinstructeurs. Niet alleen voor auto maar ook voor motor, vrachtauto en bus.

Met 600.000 in te halen examens en een veelvuldig aantal rijlessen is de vraag naar rijinstructeurs nog nooit zo groot geweest.

Dus: Ben jij klaar voor een nieuwe stap in je carrière? Kom je dan uitgebreid informeren.

Wij vertellen je alles over onze opleidingen tot rijinstructeur, onze unieke lesmethode en over hoe jouw nieuwe baan er uit kan zien. Natuurlijk heb je de mogelijkheid om vragen te stellen of om met ons in gesprek te gaan over jouw persoonlijke vragen, die je wellicht hebt.

Meld je aan voor onze online informatieavond!

Aanvang programma 19.30 uur. De deelname is geheel vrijblijvend en gratis! Wij willen wel graag dat je  je aanmeld via het onderstaande aanmeldformulier. Meer informatie ontvang je op het e-mail adres dat je invult in het onderstaande aanmeldformulier.

Meld je aan via onderstaand aanmeldformulier

Cursisten beoordelen deze opleiding met 5 sterren!

Average Rating: 5.0 stars (based on 238 ratings)

Heb je een vraag of opmerking?
Aarzel dan niet en neem contact met ons op