IBKI slagingspercentage opleiding rijinstructeur

Start jouw carrière als rijinstructeur met vertrouwen bij Jongepier Opleidingen

Jouw reis naar succes

De keuze voor een rijinstructeursopleiding is een van de belangrijkste beslissingen in je carrière. Wij begrijpen dat je vragen hebt en op zoek bent naar duidelijke antwoorden en betrouwbare informatie om de beste beslissing te kunnen maken.

Wat maakt een opleiding effectief?

Je vraagt je wellicht af wat het belang is van slagingspercentages en hoe deze reflecteren op de kwaliteit van een opleiding. Slagingspercentages zijn een indicatie van hoe goed een opleidingsinstituut zijn studenten voorbereidt. Bij Jongepier Opleidingen zijn we trots op onze hoge slagingspercentages:

  • Leeftijdscategorie 18-24 jaar: Slagingspercentage: 66.67%
  • Leeftijdscategorie 25-34 jaar: Slagingspercentage: 59.5%
  • Leeftijdscategorie 35-44 jaar: Slagingspercentage: 57.03%
  • Leeftijdscategorie 45-54 jaar: Slagingspercentage: 64.44%
  • Leeftijdscategorie 55-64 jaar: Slagingspercentage: 64.0%

Deze cijfers tonen aan dat wij effectief opleiden, maar we erkennen ook dat jouw persoonlijke succes sterk afhankelijk is van je eigen inzet, motivatie en inspanningen.

Wij als jouw gids

Ons doel is niet alleen om je voor te bereiden op het examen, maar we zijn er ook om je te begeleiden naar een succesvolle carrière als rijinstructeur. Wij bieden meer dan alleen onderwijs; we vormen een partnerschap dat gericht is op jouw langdurig succes. Onze aanpak omvat persoonlijke begeleiding en ondersteuning die je helpt te groeien, zowel professioneel als persoonlijk.

Kies jouw pad

Bij Jongepier Opleidingen begrijpen we dat iedere aspirant-rijinstructeur uniek is. Daarom bieden we flexibele opleidingsopties, afgestemd op jouw specifieke behoeften:

  • Reguliere opleidingen voor diepgaande kennis
  • Versnelde trajecten voor snelle vooruitgang

De oproep tot actie

Ben je klaar om een goed geïnformeerde keuze te maken en de volgende stap in je carrière te zetten? Boek een vrijblijvend gesprek met Siem Jongepier. Ontdek samen met ons hoe Jongepier Opleidingen jou kan voorbereiden op een bloeiende toekomst.

Onze belofte aan jou

Jouw succes is onze prioriteit. Als jouw gids en partner op deze reis, beloven we je niet alleen te onderwijzen, maar ook te inspireren en te ondersteunen bij elke stap op je pad naar succes als rijinstructeur.

Vraag nu gratis adviesgesprek aan!

Hierin vertellen wij alles wat je moet weten om aan de slag te gaan als rijinstructeur.

In ons gratis en vrijblijvend adviesgesprek geven we je alle informatie over de opleidingen en verkennen we samen de beste opties voor jou.

Rijinstructeur worden?

Wil jij weten hoe? Jongepier geeft je alle geheimen!