Jongepier opleidingen

Het team van Jongepier verzorgt verkeersopleidingen sinds 1981 en is inmiddels uitgegroeid tot dé opleidingsexpert binnen de rijschoolbranche in Nederland.

Welkom bij Jongepier Opleidingen: Waar jouw rijinstructeurscarrière begint.

Bij Jongepier Opleidingen, dé expert op het gebied van verkeersopleidingen sinds 1981, begrijpen we de weg naar succes als geen ander. Ons doel is niet alleen om je te begeleiden naar het behalen van je rijinstructeursdiploma, maar ook om samen te werken aan een veiliger verkeer in Nederland met als ultieme visie: nul verkeersslachtoffers in 2030.

Jouw uitdagingen, onze missie

Wij kennen de uitdagingen op weg naar het rijinstructeurschap: van examenstress tot de onzekerheid of je het in één keer zult halen. Daarom bieden wij meer dan alleen een opleiding; we bieden een pad naar zekerheid met onze unieke Jongepier-aanpak en een diversiteit aan opleidingen die aansluiten bij jouw persoonlijke wensen en behoeften. Of je nu kiest voor de reguliere of spoedopleiding, onze deskundige docenten en de praktijkgerichte benadering zorgen ervoor dat je niet alleen slaagt voor je examen, maar ook echt een verschil maakt op de weg.

 

 

Meer dan een opleiding

Ons team, bestaande uit gedreven professionals zet zich dagelijks in om niet alleen kwalitatief hoogwaardige rijinstructeurs op te leiden, maar ook om bij te dragen aan de maatschappij. Dit maakt ons uniek en onderstreept onze inzet voor een veiligere verkeersomgeving voor iedereen.

Jouw toekomst, onze zorg

Met een slagingspercentage dat de norm overtreft, en een geschiedenis van succes sinds onze oprichting, zijn we trots op het verschil dat we al hebben gemaakt in de levens van meer dan 10.000 geslaagde rijinstructeurs. We nodigen je uit om deel uit te maken van onze missie en jouw carrière als rijinstructeur bij Jongepier Opleidingen te beginnen. Ontdek vandaag nog hoe Jongepier jou alle geheimen van het vak kan onthullen, en neem de eerste stap naar een carrière vol voldoening en groei.

Ben je klaar om de weg naar succes te betreden met Jongepier Opleidingen? Sluit je aan bij onze familie en maak samen met ons het verschil. Jouw toekomst als succesvol rijinstructeur begint hier!

Team Jongepier Opleidingen

Staat voor kwaliteit, betrokkenheid en de unieke ‘Do it Jongepier’ aanpak.

Siem Jongepier

Ronald de Vries

Docent theorie & praktijk

Olga

Administratie opleidingen en examens

Ilse Lageman

Docent theorie

Manno Le Fevre

Docent theorie

Arjen van Gammeren

Docent theorie

Rijinstructeur worden? Met het diploma rijinstructeur / rijschoolhouder heb je echt een streepje voor op de rest

Er is sprake van topdrukte in de rijschoolbranche. Kies je er nu voor om rijinstructeur te worden dan ben je verzekerd van ontzettend leuk en afwisselend werk. We ontvangen dagelijks nieuwe vacatures van de leukste rijscholen uit heel Nederland die op zoek zijn naar rijinstructeurs.

Rijinstructeur worden?

Wil jij weten hoe? Jongepier geeft je alle geheimen!