Rijinstructeur worden

Jongepier Verkeersopleidingen Amsterdam

RIJINSTRUCTEUR WORDEN

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging of wil je omscholen? Dan is dit iets voor jou!

Vanwege de constante vraag naar rijinstructeurs is een opleiding tot rijinstructeur een goede investering! Kijk op www.jongepier.nl voor de vele vacatures.

Opleiding met 99% baangarantie
Wij hebben momenteel +100 vacatures en stages bij o.a. ANWB-rijopleiding, Instadrive, E&R opleidingen en andere rijscholen. Waarom bieden wij geen 100% garantie? Omdat jij zelf het sollicitatiegesprek voert. Maar wij bemiddelen je graag.

Of, als je echt ondernemend bent, begin je meteen voor je zelf. Dat kan namelijk, want met het officiële instructeurscertificaat ben je volledig bevoegd om zelfs zonder ondernemersdiploma een eigen rijschool te beginnen.

Opleidingsmogelijkheden
Wij zijn flexibel in de opleidingsmogelijkheden. Je kunt kiezen uit een reguliere opleiding die 5,5 maand duurt of een spoedopleiding van 3,5 maand. In 2019 starten er dag-, avond- en zaterdagopleidingen. Perfect te combineren met je baan of gezin.

PROFESSIONELE BEGELEIDING

Topdocenten uit de praktijk

Jongepier verkeersopleidingen Nederland hecht grote waarde aan de kwaliteit van haar onderwijs en werkt alleen met professionals. Topdocenten met ruime ervaring in het werkveld van je opleiding, die je van start tot eindstreep begeleiden. Je kunt dus op elk moment rekenen op de input en ervaring van een vakspecialist, die de kennis uitstekend overdraagt, met verhelderende voorbeelden komt er een duidelijk antwoord geeft op elke vraag.

Doorgroeimogelijkheden
Als rijinstructeur werk je met verschillende leerlingen, waar door geen dag hetzelfde is en je veel mensenkennis omwikkeld. Tevens heb je de mogelijkheid te ontwikkelen doormiddel van je te specialiseren in faalangst of autisme instructeur. Daarnaast kun je ook doorgroeien naar motor, bus of vrachtwageninstructeur.

Carrièremogelijkheden
Als rijinstructeur heb je veel vrijheid. Je kunt je eigen dag indelen en je kunt er voor kiezen om bij een rijschool aan de slag te gaan of om voor je zelf te gaan beginnen, een goede keuze die vele mogelijkheden biedt.

Meer weten kijk op https://www.jongepier.nl

WAAROM JONGEPIER VERKEERSOPLEIDINGEN?

– Binnen 4-7 maanden je diploma
– Scherp geprijst nu vanaf 2695,00
– Lestijden buiten de files om
– Hoog slagingspercentage

Meer informatie?
Meer informatie over Rijinstructeur worden in 2019 kun je hier opvragen