Boek een adviesgesprek

Heb je vragen over het kiezen van de juiste opleiding of ben je onzeker over welke studie het beste bij je past? We staan klaar om je te ondersteunen! Tijdens ons gratis en vrijblijvende adviesgesprek voorzien we je van gedetailleerde informatie over onze opleidingen en onderzoeken we samen welke opties het best aansluiten bij jouw wensen en doelen.

Adviesgesprekken op locatie of online

Wil je graag een persoonlijk gesprek met Siem Jongepier? Dat is zeker mogelijk! Bezoek ons in Hoofddorp of kies voor het gemak van een online gesprek. De keuze is aan jou, zodat het gesprek op de meest geschikte manier voor jou plaatsvindt.

Maak nu je afspraak

Je hebt de keuze om direct zelf een afspraak te boeken of je aan te melden via het formulier onderaan deze pagina. Indien je het formulier invult, nemen wij contact met je op om de afspraak te bevestigen en verder af te stemmen. Zo kun je het proces afhandelen op de manier die voor jou het meest comfortabel is.

Kies jouw voorkeur: Boek direct of laat ons terugbellen

Boek direct een adviesgesprek

Terugbelverzoek

Je hebt de keuze om direct zelf een afspraak te boeken of je aan te melden via het formulier hieronder. Indien je het formulier invult, nemen wij contact met je op om de afspraak te bevestigen en verder af te stemmen. Zo kun je het proces afhandelen op de manier die voor jou het meest comfortabel is.

Rijinstructeur worden?

Wil jij weten hoe? Jongepier geeft je alle geheimen!