Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging of wil je omscholen? Dan is dit iets voor jou!

Deel via

Wordt rijinstructeur!

Veel van onze klanten (rijscholen) zijn op zoek naar rijinstructeurs. Vanwege deze vraag is een opleiding tot rijinstructeur een goede investering! Vanwege onze goede contacten helpen wij je bij het vinden van je nieuwe baan als rijinstructeur.

 

Opleidingsmogelijkheden

Wij zijn flexibel in de opleidingsmogelijkheden. Je kunt kiezen uit een reguliere opleiding die 6 maanden duurt of een spoedopleiding van ongeveer 3 maanden. In januari 2017 starten er avond-, zaterdag- en dagopleidingen. Perfect te combineren met je baan of gezin.

Vanwege de constante vraag naar rijinstructeurs is een opleiding tot rijinstructeur een goede investering!

Topdocenten uit de praktijk

Jongepier verkeersopleidingen Nederland hecht grote waarde aan de kwaliteit van haar onderwijs en werkt alleen met professionals. Topdocenten met ruime ervaring in het werkveld van je opleiding, die je van start tot eindstreep begeleiden. Je kunt dus op elk moment rekenen op de input en ervaring van een vakspecialist, die de kennis uitstekend overdraagt, met verhelderende voorbeelden komt er een duidelijk antwoord geeft op elke vraag.

Doorgroeimogelijkheden

Als rijinstructeur werk je met verschillende leerlingen, waar door geen dag hetzelfde is en je veel mensenkennis omwikkeld. Tevens heb je de mogelijkheid te ontwikkelen doormiddel van je te specialiseren in faalangst of autisme instructeur. Daarnaast kun je ook doorgroeien naar motor, bus of vrachtwageninstructeur.

Carrièremogelijkheden

Als rijinstructeur heb je veel vrijheid. Je kunt je eigen dag indelen en je kunt er voor kiezen om bij een rijschool aan de slag te gaan of om voor je zelf te gaan beginnen, een goede keuze die vele mogelijkheden biedt.

Waarom Jongepier Verkeersopleidingen?

Rijinstructeur worden?

Wil jij weten hoe? Jongepier geeft je alle geheimen!