CBR theorie-examens recreatievaart tijdelijk uitgesteld en meer!

Deel via

Vanaf dinsdag 16 november kunnen er helaas minder mensen tegelijk theorie-examen bij het CBR doen.

Het kabinet heeft de coronamaatregelen aangescherpt. Naast het gebruik van mondkapjes en schermen, zijn we nu ook weer verplicht anderhalve meter afstand te houden. Dat betekent dat er van dinsdag 16 november tot en met zaterdag 4 december helaas minder mensen tegelijk theorie-examen bij het CBR kunnen doen.

Vanwege het seizoen hebben wij de keuze gemaakt om alleen de geplande theorie-examens recreatievaart voor de komende drie weken uit te stellen. Het gaat om circa 4.200 theorie-examens. De betreffende kandidaten krijgen vandaag persoonlijk bericht van ons. Zij krijgen natuurlijk voorrang bij het inplannen van een nieuw examenmoment. We vinden het ontzettend vervelend dat we deze mensen moeten teleurstellen. We doen er alles aan om iedereen op gepaste afstand en veilig examen te laten doen.

De theorie-examens voor de auto, motor, bromfiets en de theorie-examens voor het beroepsvervoer gaan gewoon door. Net als de praktijkexamens, toetsen en rijtesten voor alle rijbewijscategorieën. We roepen alle theoriekandidaten op om alleen naar de examenplaats te komen en een kwartier voor het geplande examen aanwezig te zijn, zo kunnen wij zorgen voor een goed verloop van alle examens. Een mondkapje krijg je van ons bij de ingang.

Rijinstructeur worden?

Wil jij weten hoe? Jongepier geeft je alle geheimen!