Code 95 niet op orde? Dan wordt de truck onverbiddellijk aan de kant gezet!

Deel via

“Dat chauffeurs nu in de problemen komen, hebben ze grotendeels aan zichzelf te wijten. Het is al jaren bekend dat deze datum er aan zat te komen. Maar veel rijders hebben het voor zich uitgeschoven en denken dat het niet zo’n vaart loopt en er toch niet gehandhaafd wordt. Maar dan rekenen ze buiten de waard. Wij gaan streng controleren en kennen geen pardon.”

Nascholing code 95

Dit zegt Lianne Sleutjes van de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) in het vakblad voor de transportwereld TTM. Ze zegt hiermee in feite hetzelfde als Ruud Rutten, voorzitter van brancheorganisatie FAM onlangs op rij-instructie.nl: chauffeurs die hun Code 95 nog niet in orde hebben , mogen zich dit vooral zelf aanrekenen. Chauffeurs die na de deadline begin september hun zaken niet op orde hebben, worden bij een controle onverbiddelijk aan de kant gezet.
Rutten zei op Rij-instructie ook dat er op zaterdag bij de reguliere opleiders momenteel geen enkele plek meer is. Chauffeurs die zich nu aanmelden, zijn nog niet te laat (maar de tijd tikt door), maar moeten wel haast maken én zijn aangewezen op  bijscholing door de week.

Wij hebben nog enkele plaatsen!! kijk op: https://rijinstructeurworden.nl/oudewebsite//nascholing-code-95/

 

https://www.rij-instructie.nl/nieuws/actueel/23057/code-95-niet-op-orde-dan-wordt-de-truck-onverbiddellijk-aan-de-kant-gezet-

Rijinstructeur worden?

Wil jij weten hoe? Jongepier geeft je alle geheimen!