Er zijn 2 nieuwe bijscholingen

Deel via

BASISKENNIS NLP TIJDENS DE RIJLES

 

Door NLP (neurolinguïstisch programmeren) toe te passen leert de rijinstructeur op een nieuwe manier te kijken naar de wereld om hem heen. Het gevolg is dat de communicatie directer en effectiever is. De toepasbaarheid van NLP en de persoonlijke ontwikkeling staan in deze bijscholing centraal. Tijdens de bijscholing ervaart de rijinstructeur dat persoonlijke groei en ontwikkeling ontstaan door je open te stellen voor nieuwe dingen en je daarbij bewust te worden hoe jij en anderen communiceren. De rijinstructeur herkent bepaalde vormen van gedrag en de emoties die daarbij horen. Door effectievere communicatie krijgt de rijinstructeur meer keuzevrijheid in het dagelijks leven. Die omschakeling in denken en handelen kan best pittig zijn. Door dit toe te passen groeit het zelfvertrouwen van de leerling. Maar het resultaat is merkbaar: het leven verandert in positieve zin.

 

De bijscholing bevat veel praktijkoefeningen in workshopachtige omgeving (vandaar 4 dagdelen).

 

Duur: 4 dagdelen.

 

CURSUSDATA AALSMEER

 

Dag 1 woensdag 17 augustus 2016

 

Dag 2 woensdag 24 augustus 2016

CURSUSDATA SOEST

 

Dag 1 woensdag 14 september 2016

 

Dag 2 woensdag 28 september 2016

 

ADAS (ADVANCED DRIVERS ASSISTANCE SYSTEMS)

 

Veel rijinstructeurs kopen steeds modernere auto’s. De meest technische snufjes zijn tegenwoordig aanwezig op de auto. Het CBR gaat op de technologische ontwikkeling aansluiten door het gebruik van deze hulpsystemen tijdens het CBR examen toe te staan. De leerling voorbereiden op het toepassen en het gebruik tijdens autorijden is een nieuw lesonderwerp op de leskaart.

 

In deze bijscholing komen de meest voorkomende systemen aan bod met behulp van foto- en filmmateriaal. Verder casussen: op welke manier bereid je een leerling voor in het omgaan met de diverse systemen.

 

Duur: 2 dagdelen.

CURSUSDATA

28-06-2016

 

Cursusdata Soest

27-09-2016

 

02-12-2016

Rijinstructeur worden?

Wil jij weten hoe? Jongepier geeft je alle geheimen!