Informatie bijeenkomst opleiding rijinstructeur

Deel via

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ga je graag met mensen om? Vind je het leuk om mensen iets te leren en veel op de weg te zijn. Dan is een baan als rijinstructeur iets voor jou! Als rijinstructeur heb je een creatieve, verantwoordelijke en afwisselende baan met veel sociale contacten. Tevens heb je veel vrijheid om je dag in te delen. Vanwege de constante vraag naar rijinstructeurs is een opleiding tot rijinstructeur een goede investering!

De mensen achter Jongepier Verkeersopleidingen Nederland verzorgen sinds 1981 erkende opleidingen voor beroepschauffeurs en rijinstructeurs. We zorgen dat u de beste papieren krijgt om uw beroep goed en veilig uit te oefenen. Uw ‘leermeesters’ zijn gekwalificeerde docenten. Ze hebben zelf jarenlang als rijinstructeur gewerkt en kunnen hun kennis in heldere taal en vergezeld van praktijkvoorbeelden aan u overbrengen.

Op deze informatiebijeenkomst vertellen wij je graag meer hoe de opleiding tot rijinstructeur eruit ziet, wat de kansen op een baan zijn en hoe je verder kunt groeien als motor, vrachtwagen of businstructeur.

De informatie bijeenkomst vindt plaat op 25 november 2017 om 10.30 uur te Aalsmeer.

Rijinstructeur worden?

Wil jij weten hoe? Jongepier geeft je alle geheimen!