Nieuw bijscholing Theorieles geven aan vrachtautochauffeurs

Deel via

Deze praktijkgerichte cursus duurt 4 dagdelen.  De cursus telt 4 dagdelen  mee voor de verplichte bijscholing voor rijinstructeurs.

Wat leert u in deze cursus:

Nadat een aantal jaren geleden het examendeel, theorieles geven, is weggevallen als verplicht onderdeel van het rijinstructeursexamen ontstond bij een groeiend aantal rijinstructeurs de behoefte om dit specifieke deel van het werk van een rijinstructeur onder de knie te krijgen. Dit is de belangrijkste reden waarom de cursus “Het geven van een theorieles” is ontwikkeld.

Centraal in deze cursus staat het verbeteren van uw competentie, theorieles geven. Iedere instructeur die theorieles geeft of wil gaan geven kan bij deze cursus steun vinden en daardoor verbetering aanbrengen in zijn of haar reeds aanwezige kennis en vaardigheden op het gebied van theorieles geven. Er wordt in groepen gesproken en gediscussieerd over het hoe en waarom van zaken die noodzakelijk zijn binnen een goed gegeven theorieles. Niet alleen de gesprekken en werkgroepen zijn belangrijk maar zeker ook het presenteren en uitgebreid nabespreken van een (deel) van een door uzelf voorbereide theorieles zal een toegevoegde waarde hebben.

De opleidingskosten bedragen € 350,-.

Cursusdata: 04-02-2016 en 11-02-2016

Rijinstructeur worden?

Wil jij weten hoe? Jongepier geeft je alle geheimen!