Nieuw WRM Masterclass Module voor toekomstige instructeurs!

Deel via

De rijschoolbranche wil volgens het startdocument van de brancheorganisaties dat de instructeursopleiding wordt uitgebreid met praktijklessen over de basale vaardigheden waarover een rijinstructeur moet beschikken, zoals stuuringreep, remingreep en voertuig onder controle hebben vanaf de instructeursplaats. Verder willen zij dat het geven van een theorieles weer terug moet komen en zouden toekomstige instructeurs meer inhoudelijk moeten weten van het vak rijinstructeur.

Om toekomstige instructeurs optimaal voor te bereiden op het vak heeft Jongepier Verkeersopleidingen de praktijkgerichte WRM Masterclass Module ontwikkeld.

Voordat een instructeur aan de slag gaat is het belangrijk dat deze zo veel mogelijk praktijkkennis en vaardigheden op doet tijdens de opleiding. De WRM Masterclass Module is ontwikkeld om toekomstige instructeurs klaar te stomen voor de praktijk en alle noodzakelijke vaardigheden en competenties aan te leren.

De WRM Masterclass Module zit vanaf 1 november 2016 standaard in de B opleiding bij Jongepier Verkeersopleidingen.

Studieprogramma WRM Masterclass Module

De WRM Masterclass module is verdeeld over zes bijeenkomsten en de volgende onderwerpen worden behandeld:

  1. Planning, organisatie en administratie
  1. Sociale en communicatieve vaardigheden
  1. Rijles in de praktijk: succes- en faalfactoren
  1. Theorielessen verzorgen
  1. Inspireren en motiveren
  1. Ondernemersvaardigheden

Volg je de opleiding tot rijinstructeur bij Jongepier Verkeersopleidingen? Dan volg je de WRM Masterclass module geheel gratis. Aan het einde van de module ontvang  je een WRM Plus certificaat waarmee je kunt aantonen dat je de WRM Masterclass module hebt gevolgd.

Rijinstructeur worden?

Wil jij weten hoe? Jongepier geeft je alle geheimen!