Nieuwe kansen voor rijinstructeurs

Deel via

Theorieles geven aan vrachtwagenchauffeurs

Het tekort aan goede docenten zorgt voor nieuwe kansen voor rijinstructeurs. Naast het runnen van een eigen rijschool, is voor de klas staan een extra inkomstenbron. Rijinstructeurs die de ambitie hebben om als freelancer voor de klas te staan, kunnen bij de bijscholingscursus “Theorieles geven aan vrachtautochauffeurs en voor Code 95” volgen.

Deze tweedaagse training duurt twee dagen. Op de tweede dag moeten de deelnemers een deel van een les geven. Op die manier wordt aangetoond dat de freelancer over de juiste didactische kwaliteiten beschikt. Bijkomend voordeel is dat de training meetelt voor vier dagdelen theoriebijscholing. De training wordt verzorgd op 4 en 11 februari 2016.

Na de opleiding registreren in TLOS

De volgende stap is om binnen aangesloten transportopleiders, zoals Logistic Force Academy ervaring op te doen. Door het volgen van trainingen en verschillende opleidingen krijgen aankomende docenten de kans om kosteloos inhoudelijke kennis op te doen. Na het bijwonen van de trainingen kunnen de deelnemers eerst de lessen verzorgen in een ‘veilige omgeving’ om ervaring op te doen. Na voldoende kennis en didactische ervaring te hebben opgedaan, kunnen de deelnemers zich inschrijven op TLOS om zich naar alle 700 geregistreerde CCV transportopleiders te profileren.

“Zowel voor opleiders, als voor freelancers is dit de beste en meest efficiënte manier om samen te werken, delen is vermenigvuldigen. Een mooie kans voor rijinstructeurs om meer werk binnen te halen en extra inkomsten te genereren”- aldus Rob Smulders, Logistic Force Academy.

Rijinstructeur worden?

Wil jij weten hoe? Jongepier geeft je alle geheimen!