RIS 2.0 en bijscholing RIS 2.0 update vanaf november 2022

Deel via

De opleiding tot RIS-instructeur is vernieuwd! Onder andere naar aanleiding van rapport Roemer, maar natuurlijk ook omdat de bestaande RIS na al die jaren ook toe was aan vernieuwing. Vandaar dat het CBR de opleiding tot RIS-instructeur heeft geupdate naar RIS 2.0.

De kernwaarden van de RIS blijven natuurlijk overeind maar de opleiding is wel geschreven met een nieuwe frisse blik op rijles geven volgens de RIS-methodiek. De opleiding duurt 6 dagen en op de 7e dag sluiten we de opleiding af met een praktijkexamen. Na het halen van dit examen ben je officieel door het CBR gecertificeerd tot RIS 2.0 instructeur. 

Het behalen van het examen geldt als praktische bijscholing mee bij het IBKI en tevens telt deze opleiding ook nog mee voor 4 dagdelen theoretische bijscholing.
 
De RIS 2.0 opleiding start op:

09-11-2022

Meld je hier aan!!

 

Speciale RIS update bijscholing 2.0 om RIS instructeur te blijven!

Ben je al RIS instructeur, maar wil jij jezelf ook ontwikkelen tot RIS-instructeur 2.0? Dan is er nu een speciale bijscholing voor jou. Deze bijscholing is speciaal geschreven voor alle huidige RIS-instructeurs in Nederland.

Tijdens deze opfRIS-bijscholing wordt je helemaal bijgepraat op het gebied van RIS 2.0 en alle vernieuwingen die de nieuwe RIS met zich meebrengt.

Na deze tweedaagse bijscholing ben je ook meteen CBR gecertificeerd RIS 2.0 instructeur. Daarnaast telt deze opleiding ook nog mee voor 4 dagdelen theoretische bijscholing. Twee vliegen in één klap dus!

Lees hier meer over de vernieuwingen van deze bijscholing!

De eerste RIS 2.0 up to date bijscholing staat gepland voor:

13 en 20-12-2022

18 en 25-01-2023

Meld je hier aan!!

Rijinstructeur worden?

Wil jij weten hoe? Jongepier geeft je alle geheimen!