Vacatures in rijschoolbranche groeien eindelijk weer!

Deel via

De crisis in de rijschoolbranche is over. Na jaren van crisis neemt het aantal vacatures in hoog tempo toe.

De markt van rijscholen trekt erg aan door de vraag naar rijlessen voor B maar zeker ook voor A, C, D, E en code 95. Met als gevolgd dat het aantal vacatures voor instructeurs groeit, ook door de vergrijzing in de branche. Deze vraag is er sinds 2011 niet geweest.

Elke week ontvangen wij 3-5 vacatures voor de diverse categorieën van onze klanten (rijscholen).

Ondertussen blijkt uit de cijfers van IBKI dat het aantal rijinstructeurs in opleiding bijzonder laag is en hierdoor komen rijscholen niet aan nieuwe goede instructeurs. Niet alleen voor B maar zeker voor C, D en E zal de vraag toenemen.

Rijinstructeur worden? Nu is het precies de goede tijd!

Voor veel van onze klanten (rijscholen) zijn wij op zoek naar instructeurs en kunnen wij bemiddelen naar een baan voor je aan de opleiding begint. Dan heb je vooraf duidelijkheid dat je investering in de opleiding niet voor niets is.

Wil je meer weten over de mogelijkheden die wij bieden om instructeur te worden, klik op deze link, https://rijinstructeurworden.nl/oudewebsite//opleidingen/opleiding-rijinstructeur/

Oriënteer je goed voordat je aan de opleiding begint, want er zijn veel aanbieders. Tip bel rijscholen in je omgeving zij hebben ervaring met opleiders.

U kunt natuurlijk ook langskomen voor een vrijblijvend informatiegesprek, bel 085-4859600 voor een afspraak.

Rijinstructeur worden?

Wil jij weten hoe? Jongepier geeft je alle geheimen!