Vind je jouw huidige baan niet meer zo leuk?

Deel via

Dan is een baan in de rijschoolbranche iets voor jou? Rijinstructeur zijn van beroep heeft veel voordelen.

Als rijinstructeur werk je met verschillende leerlingen, waar door geen dag hetzelfde is en je veel mensenkennis omwikkeld. Tevens heb je de mogelijkheid te ontwikkelen doormiddel van je te specialiseren in faalangst of autisme instructeur. Daarnaast kun je ook doorgroeien naar motor, bus of vrachtwageninstructeur.

Ook heb je veel vrijheid. Je kunt je eigen dag indelen en je kunt er voor kiezen om bij een rijschool aan de slag te gaan of om voor je zelf te gaan beginnen, een goede keuze die vele mogelijkheden biedt.

Vanwege de constante vraag naar rijinstructeurs is een opleiding tot rijinstructeur een goede investering!

Opleidingsmogelijkheden

Wij zijn flexibel in de opleidingsmogelijkheden. Je kunt kiezen uit een reguliere opleiding 1 keer per 2 weken die 5,5 maand duurt of een spoedopleiding 1 keer per week die 3,5 maand duurt exclusief stage. Het hele jaar door starten er avond-, zaterdag- en dagopleidingen.

Perfect te combineren met je baan of gezin.

Topdocenten uit de praktijk

Jongepier verkeersopleidingen Nederland hecht grote waarde aan de kwaliteit van haar onderwijs en werkt alleen met professionals. Topdocenten met ruime ervaring in het werkveld van je opleiding, die je van start tot eindstreep begeleiden. Je kunt dus op elk moment rekenen op de input en ervaring van een vakspecialist, die de kennis uitstekend overdraagt, met verhelderende voorbeelden komt er een duidelijk antwoord geeft op elke vraag.

Opleiding met 99% baangarantie

Wij hebben momenteel +100 vacatures en stages bij o.a. ANWB-rijopleiding, Van Sprang & Tempo, E&R opleidingen, Istha verkeersopleidingen, Don opleidingen en bij vele andere rijscholen. Waarom bieden wij geen 100% garantie? Omdat jij zelf het sollicitatiegesprek voert. Maar wij bemiddelen je graag.

Of, als je echt ondernemend bent, begin je meteen voor je zelf. Dat kan namelijk, want met het officiële instructeurscertificaat ben je volledig bevoegd om zelfs zonder ondernemersdiploma een eigen rijschool te beginnen.

Waarom Jongepier Verkeersopleidingen?

  • Binnen 4-7 maanden je diploma
  • Nu vanaf 2695,00 euro
  • Lestijden buiten de files om
  • Unieke mix: klassikaal én online leren

Wil je meer informatie bel 085-4859600.

Rijinstructeur worden?

Wil jij weten hoe? Jongepier geeft je alle geheimen!