Voorkom dat u te laat bent met u bijscholing want de WRM wordt nog niet gewijzigd!

Deel via

Elke week komen wij het tegen dat instructeurs op het laatste moment bellen en hun bijscholing nog volledig moeten doen. Onnodig volgens ons.

Als u rijinstructeur bent, is uw WRM-certificaat vijf jaar geldig. Onderaan op uw WRM-bevoegdheidspas staat daarom ‘’geldig tot [datum]’’. Het is belangrijk dat u vóór deze verloopdatum de verplichte WRM-bijscholing volgt. Anders verlengt IBKI uw bevoegdheid niet.

Wacht met uw laatste verplichte bijscholing (praktijk en/of theorie) niet tot vlak voor uw verloopdatum. Er is ook tijd nodig voor administratieve verwerking en productie van het pasje.

De bijscholingsverplichting voor vijf jaar is:

  • Praktijkbegeleiding: u geeft twee keer in de periode van vijf jaar een praktische rijles. Een IBKI-examinator beoordeelt deze rijlessen. De tweede keer moet voldoende zijn. Er is één herkansing mogelijk.
  • Theoretische bijscholing: u volgt zes dagdelen van drie uur theoriecursussen. Hierbij doet u geen examen, maar uw aanwezigheid is wel verplicht. U mag vrij kiezen uit een lijst met cursusonderwerpen die elk jaar wordt aangevuld. Klik hier voor een overzicht.

Als u aan uw bijscholingsverplichting hebt voldaan, ontvangt u ongeveer een week voor de verloopdatum uw nieuwe bevoegdheidspas. U hoeft daarvoor niets te doen.

Tip:

Wacht niet tot het laatste moment maar doe elk jaar een bijscholing, zo spreidt u ook de kosten en bent u nooit te laat.

Voordeel actie bijscholing!

Boek nu 2 of 3 theoretische bijscholingsdagen in 2017 en ontvang gratis een training WRM praktijkvoorbereiding t.w.v. € 250,00, geschikt voor de IBKI of de RIS praktijkbegeleiding.

Of

Bijscholing stagementor en coaching en feedback 6 dagdelen voor € 479,00!! U bent dan ook optimaal voorbereid voor de IBKI of de RIS praktijkbegeleiding.

Rijinstructeur worden?

Wil jij weten hoe? Jongepier geeft je alle geheimen!