Workshop Karakter analyse door ex CBR examinator Karel Arzt

Deel via

Ontdek de geheimen van het menselijk brein tijdens de interactieve workshop “Karakter Analyse” door Karel Arzt, voormalig examinator bij het CBR en bekende in de wereld van rijinstructeurs. Met jarenlange ervaring en gerichte opleidingen in karakteranalyse en bodylanguage heeft Karel zich ontwikkeld tot een expert in het herkennen van verschillende persoonlijkheidstypes en communicatiestijlen.

 

 

 

 

 

Tijdens deze bijzondere workshop deelt Karel zijn kennis en ervaring met jou, zodat je als rijinstructeur in staat bent om beter om te gaan met verschillende persoonlijkheidstypes van leerlingen. Je leert onder andere hoe de eerste indruk tot stand komt en wat dit betekent voor klanten en kandidaten, welke type mensen je kunt herkennen en wat hun specifieke kenmerken zijn, welke leertypes er zijn en hoe je non-verbale communicatie herkent en interpreteert. Daarnaast krijg je inzicht in hoe een examinator denkt en handelt en welke factoren een rol spelen bij de beoordeling.

Deze workshop is uitermate geschikt voor rijinstructeurs die zich willen verdiepen in de communicatie en omgang met verschillende typen leerlingen. Na afloop van de workshop ontvang je een uitgebreide reader en een certificaat van deelname. En natuurlijk zorgen wij voor alles wat je nodig hebt, inclusief studiemateriaal, schrijfblok, pen, koffie, thee, water en lunch.

Mis deze unieke kans niet en meld je nu aan voor de “Karakter Analyse” workshop van Karel Arzt, waarin je meer kennis en inzicht opdoet over mensen in het algemeen en kandidaten in het bijzonder. De workshop duurt van 10.00-16.00 uur en belooft een boeiende en leerzame ervaring te zijn!

Aanmelden? Klik hier!

Rijinstructeur worden?

Wil jij weten hoe? Jongepier geeft je alle geheimen!