Klanten aan het woord

Rudy Meulenbelt
Rudy Meulenbelt
@Google
Lees verder
Ik heb geen les gehad van Simon Jongepier zelf, maar één van de docenten destijds vroeg steeds zijn hulp in bij moeilijke kwesties, m.n. wanneer het ging om brommobielen. Hij was zeer gedreven en wist van alles het naadje van de kous. En Nel heeft me wel een aantal lessen gegeven en vooral het woordje “PEN!” is blijven hangen. De pen gebruik ik, 15 jaar later, nog steeds bij iedere uitleg.
Marlies Lundin
Marlies Lundin
@Google
Lees verder
Veel eerder aan moeten beginnen. Na een goede oriëntatie sprong jongepier er heel duidelijk uit. Het open en warme ontvangst door Simon Jongepier veraste me. Ben deze dag zeer duidelijk geïnformeerd en wat niet duidelijk is daarvoor kun je altijd bij ze terecht met al je vragen. Sterk punt je wordt eigenlijk direct geholpen. Integriteit dat woord kennen ze wel bij Jongepier. Toewijding is groot van de docenten. Mensen die de passie voor het vak ook meegeven, je helpen waar nodig is en je dat zetje in de rug geven in het vertrouwen hebben.
Addy van der Linden
Addy van der Linden
@Google
Lees verder
Ruim 30 jaar geleden Simon en Nel mogen ontmoeten tijdens mijn opleiding tot rijinstructeur. Mooie mensen met hart voor het vak. Ook de vervolg jaren zie je de passie bij Jongepier terug. Ik kan iedereen aanraden hier zijn/haar kennis te vergaren.
Hans van Nistelrooy
Hans van Nistelrooy
@Google
Lees verder
ik heb mijn opleiding 14 jaar geleden gehaald bij jongepier en ook mijn bijscholing gevolgd en ik ben dik tevreden.
Lisanne Havik
Lisanne Havik
@Google
Lees verder
Rijlessen gehad van Herman. Goed begeleid. Blijft rustig en neemt de tijd voor uitleg. In een keer geslaagd.
Mohamed B
Mohamed B
@Google
Lees verder
Mijn vader heeft er zelfs nog lessen gehad. Was altijd tevreden.
ce Will
ce Will
@Google
Lees verder
Herman is een zeer betrokken, motiverende en punctuele rijinstructeur, waardoor het beste eruit wordt gehaald.
Peter Van den berg
Peter Van den berg
@Google
Lees verder
Ivm Corona en dat wij als instructeur helaas thuis zitten. Wilde ik wel iets doen. Toen ik zag dat Jongepier online cursussen gaven was ik meteen verkocht! toch wat te doen hebben. Maar ook eigenlijk best leuk. Ik dacht eerst liever echt in een klas. Maar dit was goed te doen. Ze kunnen heel veel. plaatjes laten zien. Je verdelen in groepen voor discussies etc. echt heel leuk om te volgen. Ik had Hein en Ronald volgens mij om en om voor de drie dagen dat ik theorie deed. Beide giga top!!
Beheerder Rijschool Rick
Beheerder Rijschool Rick
@Google
Lees verder
Wij leiden al onze mensen op via Jongepier! Het is een ervaren opleidingscentrum die zich steeds verder blijft ontwikkelen. Ook alle bijscholing volgen we hier. Het is fijn en vertrouwt samenwerken. Zeer tevreden over de lesstof en het nieuwe les krijgen via Zoom. Ook geen probleem voor extra persoonlijke lessen. Bedankt!! En op naar een nog lange samenwerking.
Erna Ruiterkamp
Erna Ruiterkamp
@Google
Lees verder
Ik heb bij Jongepier les gehad van Ronald de Vries en Nel Jongepier, 2 uiterst gedreven docenten afkomstig uit het vak zelf, met allebei meer dan 30 tot 40 jaar ervaring! En dat is te merken! Ze hebben allebei ongelofelijk veel (praktijk) ervaring welke ze meer dan uitstekend en heel motiverend over weten te brengen, waardoor ik in één keer geslaagd ben voor al mijn theorie examens en mijn eigen praktijkexamen. Ik ben heel erg blij dat ik de markt goed heb onderzocht en in Jongepier uiteindelijk mijn opleider heb gevonden die voor mij heel persoonlijk en niet commercieel ingestoken aanvoelde.
Previous
Volgende

Rijinstructeur worden?

Wil jij weten hoe? Jongepier geeft je alle geheimen!