Rijinstructeur opleiding
Super spoed

Binnen 90 Dagen Rijinstructeur? Zet de Turbo op Uw Carrière!

Uw carrière getransformeerd in 90 dagen!

Start Uw Nieuwe Avontuur!

Grijp de kans om uw carrière als rijinstructeur te versnellen! Onze innovatieve, ultrasnelle opleiding stelt u in staat om binnen een indrukwekkende drie maanden als professionele rijinstructeur te beginnen. Dit is een onmiskenbaar voordeel voor rijscholen, waarbij onze afgestudeerden 2 tot 4 maanden eerder beschikbaar zijn dan hun tegenhangers van conventionele opleidingen.

Kostenoverzicht

De kosten voor deze sprint naar uw nieuwe carrière bedragen € 3.747,-. Wilt u in termijnen betalen? Geen probleem. Het inschrijfgeld bedraagt dan € 747,-, gevolgd door 3 maandelijkse termijnen van € 1.000,-, beginnend bij de start van uw opleiding. Als u de voorkeur geeft aan een eenmalige betaling, is het totaal € 3.347,- (of zelfs slechts € 2.347,- met de STAP-subsidie). Houd er rekening mee dat dit exclusief de kosten van het examen is.

Uw Financiële Steuntje in de Rug – STAP-Subsidie

Profiteer maximaal van de € 1.000,- STAP-subsidie voor deze opleiding via Jongepier. Deze subsidie kan een groot deel van uw opleidingskosten dekken, waardoor uw keuze om rijinstructeur te worden nog aantrekkelijker is. Meer weten over STAP?

Ervaar Onze Hoogwaardige Opleiding

Onze opleiding staat hoog aangeschreven met een beoordeling van 9,4 ★★★★★. Een duidelijke indicatie van de kwaliteit van onze cursus en de toewijding die we bieden om u als toekomstige rijinstructeur te ondersteunen.

De Snelste Route naar Succes

Wij zijn trots op het aanbieden van de snelste rijinstructeur opleiding in Nederland. Met een indrukwekkend slagingspercentage van 99% en een gegarandeerde baan, kunt u deze uitdaging met volledige zelfverzekerdheid aangaan.

Leer van Ervaren Praktijkmensen

Onze docenten zijn niet alleen leraren, ze zijn ervaren professionals. Zij brengen waardevolle praktijkervaring in de lessen die u volgt, en bereiden u zo snel mogelijk voor op uw nieuwe carrière in het rijschoolwezen.

Dus, wat houdt u tegen? Neem nu de volgende stap in uw carrière en word rijinstructeur!

Startdata en inschrijven

Waarom kiezen voor Rijinstructeur by Jongepier?

Lees hieronder de ervaringen van de deelnemers

Overweeg jij ook om te starten met de rijinstructeur opleiding?

Meld je vrijblijvend aan voor onze gratis informatieavonden

Twijfel je nog of je de super spoed opleiding wil volgen of het reguliere traject? Kom dan langs op één van onze informatieavonden. 

We vertellen je alles over de opleiding tot rijinstructeur, onze lesmethode en over hoe jouw nieuwe toekomst er uit kan zien. En daarnaast heb je de mogelijkheid om met ons in gesprek te gaan over jouw persoonlijke vragen, die je wellicht hebt.

Data informatieavonden

Meld je aan via onderstaand aanmeldformulier

Heb je een vraag of opmerking?
Aarzel dan niet en neem contact met ons op