Wist je dat Jongepier Opleidingen ook een contract heeft met het UWV?

Deel via

Omscholingstraject bij Jongepier: Word rijinstructeur met UWV ondersteuning

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en ontvang je (binnenkort) een uitkering van het UWV? Overweeg dan een carrièreswitch naar rijinstructeur! Bij Jongepier Opleidingen bieden we een uniek omscholingstraject met een 100% baangarantie, waardoor je na afronding direct aan de slag kunt bij een rijschool in jouw buurt.

Waarom rijinstructeur worden?

  • Vrijheid en zingeving: Als rijinstructeur geniet je van veel vrijheid en afwisseling in je werk, wat zorgt voor een hoge mate van werktevredenheid.
  • Hoge vraag: Er is een ongekende vraag naar rijinstructeurs, wat betekent dat je verzekerd bent van een baan na het behalen van je certificaat.
  • Volledige vergoeding: Het UWV vergoedt vaak het volledige omscholingstraject, waardoor deze carrièreswitch financieel haalbaar is.

 

100% vergoeding door UWV

Simon Jongepier coördineert binnen Jongepier Opleidingen alle UWV-omscholingstrajecten. Zijn missie is om jou succesvol door het omscholingstraject te loodsen. Als je momenteel een uitkering ontvangt vanwege ontslag, Wajong, WIA of ziekte, is de kans groot dat het UWV je opleiding volledig vergoedt. Soms is er via de gemeente ook een gedeeltelijke financiering mogelijk. Plan een adviesgesprek met Simon Jongepier om je mogelijkheden te verkennen.

Succesverhalen

Velen zijn je voorgegaan en hebben met succes de opleiding tot rijinstructeur afgerond. Onze studenten waarderen de vrijheid en de zinvolle bijdrage die ze kunnen leveren in hun nieuwe beroep. Lees meer over hun ervaringen op ons blog en laat je inspireren.

Vrijblijvend adviesgesprek

Wil je meer weten over de omscholing tot rijinstructeur en jouw mogelijkheden? We nodigen je uit voor een vrijblijvend adviesgesprek. Ontdek of dit traject bij je past en hoe wij je kunnen ondersteunen bij jouw carrièreswitch.

Plan nu je adviesgesprek.

Jongepier Opleidingen: Jouw weg naar een mieuwe carrière

Bij Jongepier Opleidingen helpen we je graag om een succesvolle nieuwe start te maken als rijinstructeur. Neem vandaag nog contact op en ontdek de mogelijkheden om jouw loopbaan een nieuwe richting te geven!

Voor meer informatie kunt u terecht op onze website of contact opnemen via [email protected]. We kijken ernaar uit om samen te werken en een verschil te maken!

Rijinstructeur worden?

Wil jij weten hoe? Jongepier geeft je alle geheimen!