Opleiding rijinstructeur met baangarantie

Rijinstructeur worden met baangarantie

Wil je er zeker van zijn dat je een baan hebt voor je aan een opleiding tot rijinstructeur begint? Dat begrijpen we. Op het moment is er enorm veel vraag naar rijinstructeurs. Hierdoor heb je niet alleen veel kans op een baan, maar heb je ook een goede uitgangspositie wat betreft je salaris.

Bij Jongepier heb je 99% baangarantie. Na je opleiding helpen we je met het vinden van een baan door gebruik te maken van onze connecties met rijscholen door het hele land. Daarnaast vind je ook vacatures in onze vacaturebank.

Volg de opleiding rijinstructeur met baangarantie

Wanneer je ervoor kiest om rijinstructeur te worden, kies je voor een afwisselende en uitdagende baan. Je leert je leerlingen hoe zij gaan deelnemen aan het verkeer en helpt ze met hun ontwikkeling tot verantwoordelijke weggebruikers.

Voordat je begint als rijinstructeur volg je de opleiding. Er zijn allerlei varianten van de opleiding rijinstructeur, waardoor er altijd een geschikte manier is om het vak te leren. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een klassikale opleiding, een spoedopleiding of online zelfstudie. 

Via Jongepier kun je maximaal € 1000,- STAP subsidie aanvragen voor je opleiding.

De opleiding rijinstructeur van Jongepier

Twijfel je nog of je wel aan een opleiding tot rijinstructeur wil beginnen vanwege de baankansen? Bij Jongepier kan je terecht voor een opleiding tot rijinstructeur met baangarantie.

Vraag nu gratis onze studiegids aan!
Hierin staat alles wat je moet weten om aan de slag te gaan als rijinstructeur.

Wanneer je kiest voor een opleiding tot rijinstructeur van Jongepier, kan je het volgende verwachten:

  • 99% baangarantie wanneer je een opleiding rijinstructeur volgt;
  • Hoog slagingspercentage voor al onze opleidingen;
  • Unieke en efficiënte leermethode, zodat jij snel aan de slag kan;
  • Keuze uit verschillende opleidingsvormen, zoals een klassikale opleiding, Spoed- of Super Spoed, online webinar of zelfstudie.

 

Wil je rijinstructeur worden? Bekijk direct alle informatie over onze opleiding rijinstructeur auto of vraag direct de studiegids aan.

Heb je een vraag of opmerking?
Aarzel dan niet en neem contact met ons op.