Vrachtauto.

bij Jongepier in Aalsmeer.

Vrachtautochauffeurs zijn onmisbaar

in de transportsector.

Ze bevoorraden de detailhandel en ze zorgen dat de meest uiteenlopende producten op de plaats van bestemming komen. Als je enkele tonnen over drukke wegen en door nauwe straten kunt manoeuvreren, voel je je een koning op de weg. Maar om zover te komen, heb je een goede leermeester nodig. Heb jij het in je om de truckers van de nabije toekomst te onderwijzen? Start dan met de opleiding voor vrachtwagenrijinstructeur bij Jongepier Verkeersopleidingen Nederland.

SCHRIJF JE IN

De opleidingseisen

voor de opleiding tot vrachtautorijinstructeur

Als je deze opleiding met succes afrondt, ontvang je het instructeurscertificaat C. Dat is een aanvulling op het basisinstructeurcertificaat B. Met C op zak mag je vrachtautochauffeurs opleiden. Wil je deze opleiding volgen? Dan ben je vanzelfsprekend in het bezit van:
– een geldig rijbewijs categorie C.
– het basisinstructeurcertificaat B.

Informatie over de lesstof

en de duur van de opleiding

De opleiding bestaat uit 2 fases.

Fase 1b

Fase 1b bestaat uit 10 rijproeven van 1 uur. Die staan in het teken van de controle over het voertuig. Deze proeven plannen we in overleg met de cursist. Het examen over deze fase is een praktijkrit van 75 minuten.

Fase 3

Fase 3 is een actieve stage van 20 uur als vrachtautorijinstructeur. Die wordt afgesloten met 1 stagerijles inclusief examenbeoordeling door het IBKI

Wat kost deze rijinstructeursopleiding

voor de vrachtwagen?

  • € 1.950,00
  • € 60,00
  • € 185,00
  • € 270,00
  • € 2.465,00

Heb je nog vragen over deze opleiding?

Schrijf je in
Ontworpen en ontwikkeld in WordPress door Internetbureau Jun-E-Jay