a woman smiling in a car
Werken bij..

Van Sprang & Tempo

Verkeersschool van Sprang & Tempo heeft al meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van het verzorgen van rijopleidingen (theorie- en praktijk). Verkeersschool van Sprang & Tempo behoort met haar ruim 25 medewerkers tot de grotere rijscholen van de regio. Continuïteit, kwaliteit en klantgerichtheid zorgen voor een hoogwaardige dienstverlening. Scholing van onze medewerkers en interne kwaliteit heeft onze voortdurende aandacht. Deze zelfde kwaliteit leveren wij uiteraard ook in Hoofddorp alwaar ons geheel vernieuwde heftruckcentrum is geopend.

Vacatures

Functie omschrijving en functie-eisen

Jij bent al een ervaren rijinstructeur, dus niemand die hier bij functieomschrijvingen nog spannende of verrassende onderwerpen voor jou kan aansnijden. Voor jou is een fris voorkomen, gedegen vakkennis, goede beheersing Nederlandse taal allemaal vanzelfsprekend. Volledig overbodig dus om deze basis eisen hier te noemen.

Wat kunnen we dan nog wel aangeven m.b.t. deze functie? Dat je het leuk vind om naast praktijkopleidingen ook andere opleidingen in jouw vakgebied te verzorgen. Lijkt ons net zo logisch als jou toch? Lekker bezig zijn met de code 95 opleidingen, theorie en praktijktrainingen voor jou geen probleem. Het verzorgen van de praktijkopleiding code 95 is alleen maar een leuke afleiding in het dagelijkse werk.

Uiteraard doen wij het samen en met z’n allen bij van Sprang & Tempo, ook dat vind jij als teamspeler logisch en prettig.

Wil jij ervoor zorgen dat onze grote lesvoertuigen er altijd netjes en verzorgd uit zien voor onze cursisten? Ben jij goed in het schoonmaken en wassen van voertuigen en op zoek naar een leuke bijbaan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Motor rijden is een passie, een liefhebberij én een hobby. Het overbrengen van deze passie kan dan ook de leukste baan zijn die er is. Ken jij de liefde voor motorrijden? En lijkt het jou een uitdaging om mensen mee te nemen in jouw passie en hen het vak motorrijden te leren? Dan is de baan Rijinstructeur Motor bij de ANWB Rijopleiding Sprang en Tempo echt wat voor jou!

Ben jij al een ervaren Rijinstructeur Motor? Dan kan je direct bij één van onze ANWB Rijopleiding Sprang en Tempo vestigingen in  Haarlem en Hoofddorp aan de slag

Als Rijinstructeur Motor bij de ANWB Rijopleiding Sprang en Tempo kan jij jouw passie en hobby overbrengen op anderen tijdens de lessen. Het is van belang dat jij overzicht weet te bewaken en jouw leerlingen het vertrouwen op de weg weet te geven. Op een plezierige manier weet jij leerlingen kennis te laten maken met de vrijheid en het genot wat Motorrijden geeft en help je hen op efficiënte wijze naar hun Rijbewijs A.

 

Hebben we een match?

* Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs categorie A en WRM pas categorie A

* Je kunt goed multitasken, en weet als geen ander het overzicht te bewaken wanneer jij met een leerling de weg op gaat
* Je hebt sociale en communicatieve vaardigheden, je beschikt over een grote dosis engelengeduld en weet precies wanneer je de leerling een zelfverzekerd gevoel kunt geven
* Je bent in staat om een VOG aan te vragen
* Jouw doel als Rijinstructeur Motor is jouw leerlingen zo snel mogelijk én in 1 keer te laten

slagen. Een goed slagingspercentage behalen is dan ook iets waar jij enthousiast van wordt!

Solliciteren

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Word deel van ons dynamische team! Interesse? Wil je meer weten? Of eens kennismaken? Reageer dan gelijk op onze vacature.

Stuur je CV en motivatie naar:

Contactgegevens

Daalmeerstraat 13
2131 HD Hoofddorp

T. 023 – 537 04 08
E. [email protected]

Rijinstructeur worden?

Wil jij weten hoe? Jongepier geeft je alle geheimen!