Rijinstructeur auto losse modules

Start vandaag nog jouw carriere flexibel en op eigen tempo met onze losse modules

Ben je op zoek naar losse modules voor de opleiding rijinstructeur dan ben je bij Jongepier aan het goede adres. Wij bieden je de mogelijkheid om de 5 fases los te volgen klassikaal of via Live online lessen.

Je kunt kiezen uit spoed of regulier.

Schrijf je vandaag nog in en ontdek hoe je een succesvolle en gewilde rijinstructeur kunt worden.

Rijinstructeur auto opleiding

Losse Modules

Module

Auto fase 1A

Opleidingskosten 1595,-
Examenkosten 158,-

1595,-

Module

Auto fase 1B

Opleidingskosten 749,-
Examenkosten 260,-

749,-

Module

Auto fase 2A en 2B

Opleidingskosten 995,-
Examenkosten 316,-

995,-

Module

Auto fase 3 terugkomdagen

Opleidingskosten 495,-
Examenkosten 481,-

450,-

Opleiding rijinstructeur mogelijkheden

De opleiding tot rijinstructeur kun je nu bij Jongepier volgen op eigen tempo en in losse modules. Lesstof wordt in eigen tijd bestudeerd en afgesloten met een toets, die besproken wordt tijdens de volgende bijeenkomst. Naast toetsen, krijg je ook opdrachten voor de volgende bijeenkomst. Persoonlijke coaching is beschikbaar voor intensieve begeleiding en het beantwoorden van al je vragen.

Rijinstructeur worden met slagingsgarantie

De belangrijkste factor voor het slagen in een opleiding is de motivatie en interesse van de cursist, niet alleen de docent en het lesmateriaal. De opleiding voor rijinstructeur auto biedt een 100% slagingsgarantie op de theorievakken B1a, B2a en B2b als de opleiding volledig is doorlopen en alle toetsen positief zijn afgesloten, en de eerste examenpoging voor het IBKI-examen is gedaan binnen twee weken na het afronden van de module. De slagingsgarantie is enkel van toepassing op één examen per module.

Waarom je opleiding volgen bij Jongepier?

Rijinstructeur by Jongepier biedt een opleiding tot rijinstructeur met deskundige en ervaren docenten, een uitstekende reputatie en ervaring sinds 1981, persoonlijke begeleiding, praktijkgericht onderwijs, verschillende voertuigen om in te specialiseren, mogelijkheid voor persoonlijke groei, toegang tot een groot netwerk en tal van baankansen na afronding.

Rijinstructeur worden?

Wil jij weten hoe? Jongepier geeft je alle geheimen!