Wil jij starten met
een rijinstructeur opleiding?

Start wanneer het jou uitkomt!

Word Rijinstructeur: Jouw Opleiding bij Jongepier

Opleiding Autorijinstructeur: Flexibel, Praktijkgericht en Snel

Droom je ervan om autorijinstructeur te worden en anderen te helpen hun rijbewijs te halen? Kies dan voor de opleiding autorijinstructeur bij Jongepier! Wij bieden een flexibele, praktijkgerichte opleiding die je zowel klassikaal als online kunt volgen. En met onze spoedopleiding ben je in slechts 3 tot 6 maanden klaar om aan de slag te gaan.

Start jouw Opleiding Autorijinstructeur wanneer jij klaar bent

Bij Jongepier begrijpen we dat het leven soms druk kan zijn. Daarom kun je bij ons starten met de opleiding autorijinstructeur wanneer het jou uitkomt. Kies de vorm die het beste bij jou past en zet de eerste stap naar jouw nieuwe carrière!

Flexibiliteit en Maatwerk bij de Opleiding Autorijinstructeur

Wij bieden een breed scala aan opties om ervoor te zorgen dat je de opleiding kunt volgen op een manier die past bij jouw levensstijl en leervoorkeuren. Of je nu een voltijdse baan hebt, een druk gezinsleven of andere verplichtingen, wij hebben een leermethode die bij je past. Kies uit klassikale lessen, online leren of een combinatie van beide. Onze flexibele lesroosters en op maat gemaakte leerplannen zorgen evoor dat je op jouw eigen tempo kunt leren en je opleiding kunt afstemmen op jouw persoonlijke behoeften.

Wat Je Kunt Verwachten van de Opleiding Autorijinstructeur

Tijdens de opleiding autorijinstructeur leer je alles wat je moet weten om een effectieve en competente rijinstructeur te worden. We behandelen onderwerpen zoals verkeersregels en -wetgeving, rijtechnieken, lesmethoden en didactische vaardigheden. Onze ervaren docenten bieden je de theoretische kennis en praktijkervaring die je nodig hebt om met vertrouwen aan de slag te gaan als autorijinstructeur.

Praktijkervaring en Stage bij de Opleiding Autorijinstructeur

Een belangrijk onderdeel van de opleiding autorijinstructeur is het opdoen van praktijkervaring. Bij Jongepier bieden we je de mogelijkheid om stage te lopen bij een erkende rijschool, zodat je kunt leren van ervaren rijinstructeurs en direct in contact komt met de dagelijkse werkzaamheden in het vakgebied. Deze praktijkervaring is cruciaal om je te helpen de overstap te maken van het leren in de klas naar het daadwerkelijk lesgeven aan leerlingen.

Informatiebijeenkomst: Ontdek alles over de Opleiding Autorijinstructeur

Heb je vragen of wil je meer informatie over de opleiding autorijinstructeur? Schrijf je dan in voor onze vrijblijvende informatiebijeenkomst. Hier krijg je alle informatie die je nodig hebt en kun je al jouw vragen stellen.

Waarom Kiezen voor de Opleiding Autorijinstructeur bij Jongepier?

  • Beoordeeld met een 9,4 ★★★★★: Onze tevreden studenten zijn het bewijs van onze kwaliteit.
  • Unieke en efficiënte leermethode: Wij zorgen ervoor dat je snel en effectief leert.
  • 99% baangarantie: Wij helpen je bij het vinden van een baan na het afronden van de opleiding.
  • €1000,00 STAP subsidie: Maak gebruik van deze financiële ondersteuning voor jouw opleiding.
  • Docenten met praktijkervaring: Onze docenten zijn ervaren rijinstructeurs die jou de fijne kneepjes van het vak leren.

Zet vandaag nog de eerste stap naar de Opleiding Autorijinstructeur

Wacht niet langer en kies voor de opleiding autorijinstructeur bij Jongepier! Meld je aan voor onze informatiebijeenkomst en ontdek de mogelijkheden. Met onze flexibele, praktijkgerichte opleiding en aantrekkelijke voorwaarden, ben je binnen no-time klaar om jouw carrière als autorijinstructeur te starten.

Startdata en inschrijven

Vraag gratis en vrijblijvend onze studiegids aan!

Wil je graag meer informatie ontvangen over onze opleidingen tot rijinstructeur? Vraag dan hieronder jouw gratis studiegids aan! Zodra we je aanvraag hebben ontvangen sturen wij je een digitaal pdf exemplaar per e-mail naar het opgegeven e-mailadres.

Studiegids aanvraagformulier

Heb je een vraag of opmerking?
Aarzel dan niet en neem contact met ons op