Droom je ervan om rijinstructeur te worden of je eigen rijschool te starten?
Dan is deze bijeenkomst voor jou! Slaag gegarandeerd voor je rijinstructeursopleiding en maak een vliegende start met je eigen rijschool. Voorkom beginnersfouten door te leren van ervaringsdeskundigen.
Lees hieronder meer..

Cursisten beoordelen onze opleidingen op Google met 4,7 van 5 ★★★★★

Word Rijinstructeur of Start je Eigen Rijschool!

Droom je van een carrière als rijinstructeur? Of overweeg je een eigen autorijschool te beginnen? Wij hebben dé oplossing voor je! Op

woensdag 20 maart om 14.00 uur of

woensdag 3 april om 11.00 uur of

zaterdag 13 mei om 10.30 uur

houden wij een informatiebijeenkomst specifiek gericht op jouw behoeften.

Veel aspirant-rijinstructeurs en recent opgeleide instructeurs komen voor uitdagingen te staan als ze besluiten de opleiding rijinstructeur te gaan doen en/of een rijschool te starten. Zaken waar ze nog niet eerder mee te maken hebben gehad en waarover informatie niet altijd makkelijk voorhanden is. Daarom hebben we de Opleiding Rijinstructeur Gegarandeerd, en het Rijschoolstarterspakket. Deze pakketten zijn ontworpen om je op weg te helpen en te ondersteunen bij elke stap van het halen van je instructeursbewijs tot het opzetten en succesvol runnen van je rijschool. Dit uniek in de branche.

De informatiebijeenkomst is zowel bedoeld voor mensen die overwegen de opleiding tot rijinstructeur te starten, als voor degenen die hun eigen rijschool willen opzetten. Ook als je momenteel in opleiding bent, biedt deze bijeenkomst waardevolle informatie en ondersteuning.

Mis deze gelegenheid niet om te leren hoe je de sprong kunt maken naar een succesvolle carrière in de rijschoolbranche. Meld je nu aan voor onze bijeenkomst en begin aan het volgende hoofdstuk van je professionele reis.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen!

Praktische details

Jongepier Verkeersopleidingen
Daalmeerstraat 13
2131 HD Hoofddorp

Informatieavond

Aanmeldformulier - Begin je eigen rijschool

Rijinstructeur worden?

Wil jij weten hoe? Jongepier geeft je alle geheimen!