Informatiebijeenkomst rijinstructeur worden

Deel via

Wil je Rijinstructeur Worden?

Droom je ervan om rijinstructeur te worden of een eigen rijschool te beginnen? We hebben een oplossing voor jou! Op woensdag 20 maart 2024 om 14.00 uur is er een informatiebijeenkomst. Deze is speciaal voor jou.

Veel mensen die rijinstructeur willen worden, vinden dit soms lastig. Wij bieden pakketten aan om je te helpen. Deze pakketten helpen je van het begin tot het eind. Ze zijn uniek in deze branche.

De bijeenkomst is voor iedereen die rijinstructeur wil worden of een rijschool wil starten.

Kom en leer hoe je een succesvolle carrière in de rijschoolbranche kan beginnen. Meld je aan voor onze bijeenkomst en begin aan een nieuw hoofdstuk in je werk.

Heb je Passie voor Autorijden? Word Rijinstructeur!

Hou je van autorijden en wil je dit jouw werk maken? Dit is je kans om rijinstructeur te worden. Er is veel vraag naar rijinstructeurs.

We hebben een uitgebreid opleidingsprogramma voor rijinstructeurs. Je kan leren over auto’s, motoren, vrachtwagens, bussen en tractoren. Ervaren instructeurs leren je alles wat zij weten.

Werken als rijinstructeur heeft veel voordelen. Je kan je liefde voor autorijden delen. Je kiest je eigen werktijden. Je kan werken bij een rijschool of je eigen rijschool beginnen. Er zijn veel mogelijkheden om verder te groeien.

Op onze informatiebijeenkomst krijg je alle informatie om een goede keuze te maken. We vertellen over de opleiding, de regels en de kansen in het werk. Je kan ook vragen stellen.

Maak Je Droom Waar!

Meld je aan voor onze bijeenkomst en begin aan je toekomst als rijinstructeur. Nu is een goede tijd om rijinstructeur te worden. Doe mee met onze groep van professionals. Samen kunnen we veel bereiken.

Je passie voor autorijden kan je werk worden. Pak deze kans en investeer in jouw toekomst als rijinstructeur!

📅 Datum: Woensdag 20 maart 2024

⏰ Tijd: 14.00 – 15.30 uur

📍 Locatie: Daalmeerstraat 13 te Hoofddorp

We kijken ernaar uit je te verwelkomen!

Informatiebijeenkomst

Aanmeldformulier

Rijinstructeur worden?

Wil jij weten hoe? Jongepier geeft je alle geheimen!