Ontdek de Voordelen van Rijopleiding in Stappen 2.0

Deel via

Bij Jongepier Verkeersopleidingen staat vooruitgang centraal. Daarom bieden we ervaren rijinstructeurs de kans om zichzelf te ontwikkelen tot RIS Instructeur 2.0. Deze vervolgopleiding is gebaseerd op de bewezen Rijopleiding in Stappen (RIS) methodiek en voorziet je van de nieuwste tools en technieken om jouw leerlingen optimaal voor te bereiden op veilig en zelfstandig rijden in het verkeer.

Rijopleiding in Stappen (RIS): De Meest Effectieve Methode

RIS is al jarenlang de meest effectieve methode om leerlingen stap-voor-stap te begeleiden bij het ontwikkelen van hun rijvaardigheid. Bij Jongepier Verkeersopleidingen hebben we RIS hoog in het vaandel staan. Als RIS Instructeur 2.0 ben jij de gids die jouw leerlingen begeleidt naar verkeersvaardigheid en verantwoordelijk rijgedrag, zodat ze met zelfvertrouwen de weg op gaan.

Voorbereid op het Nieuwe Rijexamen: Modulair Lesgeven zoals de RIS

De toekomst van het rijexamen wordt vormgegeven volgens het principe van modulair lesgeven, dankzij de voorstellen van de Commissie Roemer. En goed nieuws voor jou als RIS Instructeur: deze benadering sluit naadloos aan op de Rijopleiding in Stappen! Door RIS Instructeur 2.0 te worden, positioneer jij jezelf als een moderne en toekomstgerichte instructeur, klaar om jouw leerlingen succesvol door het vernieuwde rijexamen te loodsen.

RIS Instructeur 2.0: De Vervolgopleiding voor Ervaren Rijinstructeurs

Ben je al een ervaren rijinstructeur en wil je jezelf verder onderscheiden in het vak? Dan is de Rijopleiding in Stappen 2.0 jouw volgende stap! Deze opleiding biedt verdieping en verrijking. Naast het beheersen van de RIS-methodiek omvat de opleiding ook twee dagen theoriebijscholing en een praktijkbegeleiding (examen) – alles geïntegreerd in één uitgebreid programma.

Het Examen dat Telt als Praktijkbegeleiding

De Rijopleiding in Stappen 2.0 wordt afgesloten met een praktijkbegeleiding (examen) dat wordt afgenomen door het CBR. Op de zevende lesdag worden jouw vaardigheden als instructeur grondig geëvalueerd. Het behalen van dit examen betekent niet alleen erkenning als RIS Instructeur 2.0, maar ook als bevoegde WRM rijinstructeur. Zo geef je jouw status als professioneel instructeur een krachtige impuls.

Lestijden en Startdata: Flexibiliteit voor Drukbezette Instructeurs

We begrijpen dat jouw agenda als drukbezette instructeur beperkte ruimte biedt voor een uitgebreide opleiding. Daarom hebben we de Rijopleiding in Stappen 2.0 ontworpen met jou in gedachten. De opleiding beslaat 6 dagen, met één vaste lesdag per week. Tijdens deze dagen krijg je 4 theoriedagen en 2 praktijkdagen, met de praktijkbegeleiding (examen) op dag 7. Zo kun je jouw expertise naar een hoger niveau tillen zonder onnodige onderbrekingen.

Startdata 06-10-2023 

Cursusdata: 06-10-2023, 13-10-2023, 20-10-2023, 03-11-2023, 10-11-2023, 17-11-2023 van 09.00 tot 16.00 uur.

Klaar voor de Toekomst met RIS Instructeur 2.0

Bij Jongepier Verkeersopleidingen geloven we dat voorbereiding op de toekomst essentieel is. Als RIS Instructeur 2.0 ben je gewapend met de meest geavanceerde lesmethoden en kennis, klaar om de nieuwe generatie bestuurders optimaal voor te bereiden op een veilige en verantwoordelijke toekomst op de weg.

Waar wacht je nog op? Word vandaag nog een RIS Instructeur 2.0 en bouw aan een veelbelovende toekomst voor jezelf en jouw leerlingen!

Voor meer informatie kijk op https://jongepier.nl/ of bel 085-4859600.

 

 

 

 

Rijinstructeur worden?

Wil jij weten hoe? Jongepier geeft je alle geheimen!